• Κουταλα τρυπητη ναυλον διαφορα χρωματα 2374c
  • Κουταλα τρυπητη ναυλον διαφορα χρωματα 2374c

Κουταλα τρυπητη ναυλον διαφορα χρωματα 2374c

Η κουτάλα τρυπητή νάυλον σε διάφορα χρώματα 2374c είναι ο απόλυτος βοηθός στην κουζίνα σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, αυτή η κουτάλα θα σας βοηθήσει στην προετοιμασία των γευμάτων σας με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε τώρα την κουτάλα τρυπητή νάυλον και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν λάτρη της μαγειρικής!
24977
3830050587551
1,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela φορμάκια χάρτινα για κέικ 11cm 50τεμ

Τα χάρτινα φορμάκια της Sidirela για κέικ έχουν διάμετρο 11cm και πωλούνται σε συσκευασία των 50 τεμαχίων. Είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε τα γλυκά σας δημιουργίες και να τις παρουσιάσετε με στυλ. Μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα ειδών ζαχαροπλαστικής ή online.

Τιμή 0,70 €

Korona σιροπιαστά μπακλαβάς 100gr

Το KORONA ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ 100gr. - (ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ) είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στην αυθεντική γεύση της Ανατολής. Με τον πλούσιο σιρόπι και την τραγανή υφή του, αυτό το σιροπιαστό γλυκό θα σας καταπλήξει με τη γεύση του. Απολαύστε το σαν επιδόρπιο με έναν καφέ ή τσάι, ή ακόμα καλύτερα μοιραστείτε το με αγαπημένα σας πρόσωπα σε μια ξεχωριστή στιγμή γεύσης και απόλαυσης. Αγοράστε το KORONA ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ 100gr. - (ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ) τώρα και ανακαλύψτε τη μοναδικ?
Τιμή 1,07 €

Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο 2x160gr

Ο Τόνος RIO mare είναι κονσερβοποιημένος με εξαιρετικό ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι. Ο τόνος είναι ένα σημαντικό μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής: τα 100 γραμμάρια περιέχουν 17 γραμμάρια πρωτεΐνης, πλούσια σε απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες και φωσφόρο. Ο κονσερβοποιημένος τόνος RIO mare περιέχει λιγότερο από 10% λίπος και δεν περιέχει υδατάνθρακες.

Τιμή 5,57 €

Ρούμελης μαντολάτο με φιστίκι 70gr

Το μαντολάτο Ρούμελης με φιστίκι σε συσκευασία 70γρ είναι ένα εξαιρετικό γλυκό που ικανοποιεί τις απαιτήσεις των λάτρεις των ελληνικών γλυκών. Αυτό το παραδοσιακό γλυκό προέρχεται από τον Ρούμελη, και το φιστίκι το καθιστά μοναδικό στη γευστική του εμπειρία.

Τιμή 0,87 €