• Λαμπογυαλί ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη  - 1
  • Λαμπογυαλί ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη  - 1

Λαμπογυαλί ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη

Ένα λαμπογυαλί ΟΕΜ ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη είναι ένα ανταλλακτικό που χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση του γυαλιού που καλύπτει τη λάμπα παραφίνης. Το λαμπογυαλί προστατεύει τη φλόγα της λάμπας και βοηθά στην ομαλή διάχυση του φωτός.

11555
1351533002156
0,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Chupa chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr

Το Chupa Chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr είναι ο απόλυτος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ατμόσφαιρα γλυκιάς φρεσκάδας στο σπίτι σας. Με το γλυκό άρωμα της φράουλας, αυτό το κερί θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αισθήσεις. Αφήστε το Chupa Chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr να σας μαγέψει και να σας κερδίσει με τη μοναδική του γοητεία.
Τιμή 1,60 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί island rose 205gr

Ζήστε την αίσθηση του νησιώτικου τριαντάφυλλου με το Air Wick Botanica αρωματικό κέρι σε μέγεθος 205gr. Αφήστε το άρωμα της νήσου να διαπεράσει τον χώρο σας και να σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό προορισμό. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της γλυκιάς μυρωδιάς που θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αποκτήστε το Air Wick Botanica αρωματικό κέρι island rose 205gr τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία α

Τιμή 4,18 €

Καντήλα εκκλησάκι βαρύ

Το καντήλι από μέταλλο, τοποθετείται αναμμένο στο εικονοστάσι ενός σπιτιού, αλλά και μπροστά στις εικόνες της εκκλησίας. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου ή κερί. Το άναμμα του καντηλιού συμβολίζει σεβασμό και τιμή προς τα Θεία.

Τιμή 9,66 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 40mm 10x10τεμ

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 40mm 10x10τεμ της εταιρίας Τρεις μάγοι: Τα ιδανικά καρβουνάκια για την προετοιμασία του BBQ σας! Με μέγεθος 40mm και συσκευασία 10x10 τεμάχια, είναι η τέλεια επιλογή για να ανάψετε τη φωτιά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Τρεις μάγοι, αυτά τα καρβουνάκια θα κάνουν το BBQ σας ακόμα πιο απολαυστικό! Αποκτήστε τα τώρα και ετοιμαστείτε για αξέχαστες γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 9,98 €

Φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 4τεμ

Η φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 4τεμ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με το μοντέρνο και κομψό της σχεδιασμό, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του χώρου σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η καντήλα αυτή είναι ανθεκτική και διαχρονική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο πρακτικό και όμορφο προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα!
Τιμή 0,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα princess 10τεμ

Τα αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα princess της Figo είναι ο απόλυτος τρόπος για να δώσετε μια μαγική νότα στην εμφάνισή σας. Με 10 διαφορετικά σχέδια πριγκίπισσας, αυτά τα επιθέματα θα σας κάνουν να νιώθετε σαν πραγματική πριγκίπισσα κάθε μέρα. Εφαρμόζονται εύκολα και είναι αδιάβροχα, κρατώντας το στυλ και τη λάμψη σας αναλλοίωτα. Αποκτήστε τα τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 1,45 €

Bally nuts αποξηραμένα cranberry 200gr

Τα Bally nuts αποξηραμένα cranberry 200gr της εταιρίας Bally nuts είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρεσκάδα και να απολαύσετε τη γεύση των κράνμπερι. Με την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία τους, τα Bally nuts αποξηραμένα cranberry είναι ιδανικά για ένα υγιεινό σνακ ή ένα γευστικό πρόσθετο σε σαλάτες και γλυκά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,38 €

Soft μαλακτικό ρούχων magic passion 50μεζ 2,75lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,21 €

Agrino ρύζι parboiled bella για σπυρωτό πιλάφι 500gr

Ελληνικό κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι που παραμένει πάντα σπυρωτό. Καλλιεργείται στα δέλτα των ποταμών Αλιάκμονα και Αξιού. Είναι προβρασμένο (parboiled) και παίρνει το κιτρινωπό του χρώμα από τον εξωτερικό του φλοιό κατά την επεξεργασία του. Parboiled είναι η μέθοδος υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται ακόμα πιο νόστιμο και σπυρωτό.

Τιμή 2,55 €