• Sterk βαση μπαχαρικων σετ 4τεμ
  • Sterk βαση μπαχαρικων σετ 4τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSterk

Sterk βαση μπαχαρικων σετ 4τεμ

Το Sterk βαση μπαχαρικων σετ 4τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νέα γεύση στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την απαράμιλλη ποιότητα της εταιρίας Sterk, αυτό το σετ 4 τεμαχίων θα κάνει το μαγείρεμα πιο εύκολο και γευστικό από ποτέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
21597
6421937060433
7,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΕΖΑΠ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΧΙΝΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 300gr. - (ΜΕ ΜΕΛΙ) (ΒΑΖΟ)

Ζητήστε τώρα το ΜΕΖΑΠ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΧΙΝΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 300gr. - (ΜΕ ΜΕΛΙ) (ΒΑΖΟ) και απολαύστε τη μοναδική γεύση του! Αυτό το παραδοσιακό ταχίνι Θεσσαλονίκης θα σας ταξιδέψει με τη γεύση του και το αρωματικό μέλι που περιέχει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα από τα πιο νόστιμα προϊόντα μας!
Τιμή 3,23 €

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση της μαστίχας και του τριαντάφυλλου χωρίς να προσθέσετε περιττές θερμίδες. Αφεθείτε σε αυτό το μοναδικό μείγμα αρωμάτων και απολαύστε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε τη γαστρονομική απόλαυση που προσφέρει η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ.
Τιμή 0,81 €

Καδος πλαστικος με πενταλ 18lt γκρι 275-18l-3-bcol

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον καδο πλαστικό με πεντάλ 18lt σε γκρι χρώμα! Με μοντέρνο design και χωρητικότητα 18 λίτρων, αυτός ο κάδος είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε χώρο. Εξοπλισμένος με πεντάλ για εύκολο άνοιγμα, είναι άνετος και πρακτικός στη χρήση. Αποκτήστε τον σήμερα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 5,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,15lt

Το Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,15lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα με αναζωογονητικό άρωμα ωκεανού που διαρκεί. Αφήστε το Dixan να αναλάβει τη φροντίδα των ρούχων σας και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 11,04 €

El Greco τσάι δυόσμος 20x1,1gr

Δυόσμος της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Ο δυόσμος είναι είδος μέντας το οποίο είναι ιθαγενές της Ευρώπης και της Νοτιοδυτικής Ασίας. Ο δυόσμος πέρα από τη χρήση του ως αντισπασμωδικό, τονωτικό και χωνευτικό βότανο, χρησιμοποιείται για να αρωματίσει διάφορα φαγητά.

Τιμή 2,61 €

Tns πετσέτα κουζίνας 50x70cm KB002-MIXED

Η Tns πετσέτα κουζίνας 50x70cm KB002-MIXED είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή της, αυτή η πετσέτα θα σας υπηρετήσει για πολλά χρόνια. Επιπλέον, το μοντέρνο σχέδιο της θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και στυλ στην κουζίνα σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε την Tns πετσέτα κουζίνας τώρα!
Τιμή 1,11 €

Carina καλάθι αποθήκευσης πλαστικό στοιβαζόμενο 48,5x34x25cm

Το Carina καλάθι αποθήκευσης πλαστικό στοιβαζόμενο 48,5x34x25cm είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση και την οργάνωση του χώρου σας. Με τις διαστάσεις του, μπορείτε να αποθηκεύσετε με ευκολία ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και ό,τι άλλο χρειάζεστε. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό και μπορεί να στοιβαστεί για εξοικονόμηση χώρου. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια τακτοποιημένη και λειτουργική καθημερινότητα!
Τιμή 4,13 €

Lavazza espresso decaffeinato χωρίς καφεΐνη αλεσμένος 250gr

Ένα αρωματικό, καλά ισορροπημένο χαρμάνι 100% Arabica από την Κεντρική Αμερική.

Απολαύστε πλούσια, αξέχαστη γεύση χωρίς καφεΐνη και χωρίς να εγκαταλείψετε την πολυτέλεια του αυθεντικού ιταλικού καφέ.

Χρυσή κρέμα με ζεστό χρώμα, άρωμα από αποξηραμένα φρούτα, γλυκιά και ισορροπημένη γεύση.

Τιμή 6,60 €