• Πηρουνα inox 33,5cm 216-1
  • Πηρουνα inox 33,5cm 216-1

Πηρουνα inox 33,5cm 216-1

Το Πηρουνα inox 33,5cm 216-1 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην κουζίνα σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματική ή οικιακή κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα!
21222
8904002721609
2,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pampers active baby no 4 46τεμ vp

Pampers active baby no 4 46τεμ vp είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, το Pampers active baby θα κρατήσει το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δώσετε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει με το Pampers active baby no 4 46τεμ vp. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία!
Τιμή 11,31 €

Νεφελη πιατο ρηχο 25cm 125925

Η Νεφέλη πιάτο ρηχό 25cm 125925 είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο design του. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και τη λειτουργικότητά του, αυτό το πιάτο θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο εντυπωσιακά πιάτα στην αγορά!
Τιμή 4,07 €

Max γαντια νιτριλιου medium

Τα Max γάντια νιτρίλιου σε μέγεθος medium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, σας εξασφαλίζουν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Αποκτήστε τα τώρα και επωφεληθείτε από την αξιοπιστία και την αντοχή τους!
Τιμή 0,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χαρτί κουζίνας stronger 40m 3φυλλο 600gr Endless χαρτί κουζίνας stronger 40m 3φυλλο 600gr
Περιορισμένη προσφορά!

Endless χαρτί κουζίνας stronger 40m 3φυλλο 600gr

Ένα ανθεκτικό στη χρήση και στο χρόνο χαρτί κουζίνας, που συνδυάζει οικονομία και πρακτικότητα. Δεν αφήνει χνούδια, με εξαιρετική απορροφητικότητα και απαλότητα για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Κανονική τιμή 2,42 € Τιμή 2,24 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη λεμόνι 1lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 1,27 €

Santa Maria tortilla chips με αλάτι 185gr

Οι Santa Maria tortilla chips με αλάτι 185gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με νόστιμες σάλτσες και dips. Με την πρώτη μπουκιά, θα νιώσετε την απόλαυση και την ποιότητα των προϊόντων Santa Maria. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 2,91 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία mandorle dolci 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Mandorle Dolci, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με μια απολαυστική αίσθηση γλυκών αμυγδάλων. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,05 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδας ωκεανού 41μεζ 861ml της εταιρίας Lenor θα σας χαρίσει μια αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας που θα κρατήσει για πολλές μέρες. Αφήστε τα ρούχα σας να αγκαλιάσουν τον αέρα του ωκεανού και να αποπνέουν ένα μοναδικό άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι κάθε φορά που τα φοράτε. Με το Lenor συμπ, η φρεσκάδα γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.
Τιμή 3,85 €