• Max γαντια νιτριλιου medium  - 1
  • Max γαντια νιτριλιου medium  - 1

Max γαντια νιτριλιου medium

Τα Max γάντια νιτρίλιου σε μέγεθος medium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, σας εξασφαλίζουν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Αποκτήστε τα τώρα και επωφεληθείτε από την αξιοπιστία και την αντοχή τους!
31993
5203642108911
0,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ανανεωτική φρουτώδης γεύση φράουλας με δροσιστική πινελιά πάγου. Το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει.
Τιμή 6,75 €

ΜΠΩΛ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ PC Φ 7,2cm ΜΑΥΡΟ GS-07

Το μπολ στρογγυλό PC διαμέτρου 7,2cm σε μαύρο χρώμα είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε τραπέζι. Με το μοντέρνο του design και την κομψή εμφάνιση, θα δώσει στον χώρο σας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ. Ιδανικό για το σερβίρισμα των αγαπημένων σας γευμάτων και εκδηλώσεων, αυτό το μπολ θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης κορνατς σνακ 200gr

Τα Συμεωνίδης κορνατς σνακ 200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο και τραγανό σνακ ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση τους και την τέλεια υφή, θα σας κάνουν να θέλετε να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο σνακ και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Τιμή 0,95 €

Fairy υγρό πιάτων πράσινο μήλο 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy Μήλο χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,60 €

Arion food σπαγγετίνη νο10 500gr

Η απαλή και νόστιμη σπαγγετίνη νο10 500gr της Arion food θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική της γεύση. Απολαύστε την υψηλής ποιότητας σπαγγετίνη σε κάθε σας γεύμα και δημιουργήστε εύκολα νόστιμες συνταγές που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αφήστε την Arion food να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γεύσης και απολαύστε αξέχαστες γευστικές στιγμές.
Τιμή 0,79 €

Arion food γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο 4% λιπαρά 410gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Arion food γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένου 4% λιπαρά 410gr. Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα της διατροφής. Απολαύστε το ως πρωινό ή σνακ και ανακαλύψτε την απόλαυση της αυθεντικής γεύσης γάλακτος με το Arion food.
Τιμή 1,07 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με σύκο 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €