• Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml Εύρηκα - 1
  • Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml Εύρηκα - 2
  • Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml Εύρηκα - 3
  • Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml Εύρηκα - 4
  • Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml Εύρηκα - 5
  • Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml Εύρηκα - 6
  • Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml Εύρηκα - 1
  • Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml Εύρηκα - 2
  • Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml Εύρηκα - 3
  • Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml Εύρηκα - 4
  • Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml Εύρηκα - 5
  • Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml Εύρηκα - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΕύρηκα

Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml

Το καθαριστικό λεκέδων της εταιρείας Ευρηκα είναι ιδανικό για πολύ λερωμένα ρούχα ή για μία έξτρα δόση καθαριότητας σε κάθε πλύση μαζί με το απορρυπαντικό σας. Σε περίπτωση πολύ σκληρών λεκέδων μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σημείο, πριν το πλύσιμο.

Οδηγίες Χρήσης: Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία πλυσίματος στην ετικέτα ρούχων.

6884
5201137011463
5,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης
Δερματικά εγκαυματα
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε, ΒΙ.ΠΕ. ΒΟΛΟΥ Τ.Θ. 1094, Τ.Κ. 381 10 ΒΟΛΟΣ, ΤΗΛ: 24230 95 056

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων lavish 210gr

Το Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων lavish 210gr της εταιρίας Lenor θα μετατρέψει την καθημερινή σας πλύση σε μια εμπειρία άρωματικής απόλαυσης. Αφήστε το άρωμα του Lenor unstoppables να σας συνοδεύει κάθε μέρα, κάνοντας τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και απαλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το Lenor unstoppables τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκεια άρωμα που προσφέρει στα ρούχα σας.
Τιμή 4,87 €

Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml

Ανανεωτικό ενισχυτικό πλύσης με φρέσκο άρωμα 950ml από την Ace Gentile. Ανακαλύψτε τη μυστική συνταγή για απίστευτη φρεσκάδα και απαλότητα στα ρούχα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλύσης!
Τιμή 2,52 €

Novel multi action σόδα πλύσεως σκόνη 500gr

Η σόδα πλύσεως Novel multi action είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική της φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά και εύκολα κάθε λεκέ από τα ρούχα σας, αφήνοντάς τα φρέσκα και καθαρά. Η ποιότητα και η απόδοσή της είναι ανώτερες από οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά. Μην αφήνετε τη λερωμένη στάθμη να σας ενοχλεί, αποκτήστε τώρα τη σόδα πλύσεως Novel multi action και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 1,64 €

Dr.beckmann ξεβαφή ρούχων πολύ δυνατή σκόνη 150gr

Η Dr. Beckmann ξεβαφή ρούχων πολύ δυνατή σκόνη 150gr είναι η ιδανική λύση για τις δύσκολες λεκέδες στα ρούχα σας. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο ανθεκτικούς λεκέδες, κάνοντας τα ρούχα σας να φαίνονται σαν καινούργια. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 4,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona υγρά μαντηλάκια χαμομήλι 15τεμ

Τα Septona υγρά μαντηλάκια χαμομήλι 15τεμ είναι η τέλεια λύση για απαλό καθαρισμό και αναζωογόνηση του δέρματος σας. Με εκχύλισμα χαμομηλιού που έχει γνωστές καταπραϋντικές ιδιότητες, αυτά τα μαντηλάκια θα αφήσουν το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και αναζωογονημένου δέρματος κάθε μέρα.
Τιμή 0,37 €

Kellogg's δημητριακά coco pops 330gr

Το Kellogg's δημητριακά coco pops 330gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό! Με την τραγανή του υφή και την εκρηκτική γεύση του σοκολάτας, σίγουρα θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,66 €

Crunch σοκολάτα γάλακτος με κόκκους δημητριακών 100gr

CRUNCH® σοκολάτα γάλακτος με τραγανούς κόκκους δημητριακών. Η χαρακτηριστική γεύση της προέρχεται από το μοναδικό συνδυασμό πλούσιας σοκολάτας και τραγανών δημητριακών.

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.

Τιμή 1,45 €

Σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το σκεύος αυτό είναι ανθεκτικό, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Με τη μοναδική του σχεδίαση, προσφέρει μια στυλάτη εμφάνιση στην κουζίνα σας και εξυπηρετεί σε κάθε μαγειρική ανάγκη. Αποκτήστε το σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργ?
Τιμή 7,24 €