• Flamingo μαξιλάρι ύπνου ανατομικό microfibra 50x70cm
  • Flamingo μαξιλάρι ύπνου ανατομικό microfibra 50x70cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlamingo

Flamingo μαξιλάρι ύπνου ανατομικό microfibra 50x70cm

Το μαξιλάρι ύπνου Flamingo Microfibra με διαστάσεις 50x70cm είναι ένα μαλακό μαξιλάρι που σχεδιάστηκε για άνετο ύπνο και στήριξη του αυχένα και του κεφαλιού κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ανάπαυλας.

10585
5206952005123
5,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Το μαξιλάρι ύπνου Flamingo Microfibra με διαστάσεις 50x70cm είναι ένα μαλακό μαξιλάρι που σχεδιάστηκε για άνετο ύπνο και στήριξη του αυχένα και του κεφαλιού κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ανάπαυλας.

Το ύφασμα του μαξιλαριού είναι κατασκευασμένο από microfibra, ένα υλικό που είναι μαλακό, ανθεκτικό και προσφέρει αίσθηση απαλότητας. Η διάσταση 50x70cm είναι κατάλληλη για την πλειοψηφία των μεγεθών κλασικών μαξιλαριών.

Το μαξιλάρι Microfibra προσφέρει υποστήριξη στον αυχένα και στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του ύπνου, βοηθώντας στη διατήρηση μιας φυσιολογικής θέσης του σώματος. Επίσης, είναι αντιαλλεργικό και πλενόμενο, κάτι που το καθιστά κατάλληλο για διάφορες ανάγκες ύπνου.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Flamingo πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 30x50cm

Η πετσέτα κουζίνας της εταιρείας Flamingo είναι κατάλληλη για να σκουπίζετε τα πιάτα, απορροφά την υγρασία, καθαρίζει επιφάνειες, στεγνώνει βότανα και λαχανικά και σας βοηθάει να κρατάτε με ασφάλεια ζεστά πιάτα και μαγειρικά σκεύη. Είναι από βαμβάκι, ένα υλικό μαλακό, ιδιαίτερα απορροφητικό και ανθεκτικό στη χρήση και τις επαναλαμβανόμενες πλύσεις.

Φροντίδα: Συνιστάται πλύσιμο με ζεστό νερό για την εξάλειψη των βακτηρίων και να στεγνώνει φυσικά, καθώς η χρήση στεγνωτηρίου μπορεί να αλλοιώσει την υφή του υφάσματος. Αποφύγετε τη χρήση μαλακτικού, καθώς το μαλακτικό δημιουργεί ένα στρώμα στις ίνες του υφάσματος, καθιστώντας έτσι πιο δύσκολη την απορρόφηση της υγρασίας. Δεν ενδείκνυται η χρήση χλωρίου ή λευκαντικού.

** Συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

Διαστάσεις:

Μήκος: 50cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 1,09 €

Flamingo επίστρωμα καπιτονέ 100x200cm

Το επίστρωμα καπιτονέ της Flamingo στις διαστάσεις 100x200cm είναι μια πρακτική επιλογή για την προστασία του στρώματός σας και την προσθήκη άνεσης στον ύπνο σας.

Τιμή 7,92 €

Tns υπόστρωμα αδιάβροχο λευκό υπέρδιπλο 180x200cm

Ανανεωτικό και ανθεκτικό υπόστρωμα αδιάβροχο λευκού χρώματος σε διπλή διάσταση 180x200cm. Ιδανικό για να προστατεύετε το στρώμα σας από υγρασία και λεκέδες. Απαραίτητο για μια άνετη και αναζωογονητική νύχτα ύπνου. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης ποιότητας και προστασίας.
Τιμή 10,24 €

Sidirela πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 30x50cm

Η Sidirela πετσέτα κουζίνας είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι και διαστάσεων 30x50cm. Είναι ιδανική για την απορρόφηση υγρασίας και την στεγνωτική χρήση στην κουζίνα. Η υψηλή ποιότητα υλικών και η ανθεκτική κατασκευή της την καθιστούν ιδανική για καθημερινή χρήση.

Τιμή 0,69 €

Tns κουρτίνα δωματίου με τρούκς καφέ 140x250cm

Η κουρτίνα δωματίου Tns με τρούκς σε καφέ χρώμα και διαστάσεις 140x250cm είναι η ιδανική επιλογή για τον χώρο σας. Με το μοντέρνο της design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στη διακόσμηση του δωματίου σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στιλ και ποιότητα.
Τιμή 12,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Smart σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 45lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Smart, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 1,01 €

Dr.beckmann υγρό καθαριστικό κεραμικής εστίας δυνατό 200ml

Το Dr. Beckmann καθαριστικό κεραμικής εστίας δυνατό 200ml είναι το ιδανικό προϊόν για να φροντίσετε την κεραμική εστία σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί εύκολα και γρήγορα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας την επιφάνεια λαμπερή και λεία. Αποκτήστε το Dr. Beckmann καθαριστικό κεραμικής εστίας τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 5,33 €

Practic αρωματικό κρεμαστό για ντουλάπες λεβάντα 4τεμ

PRACTIC ΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΛΕΒΑΝΤΑ (4τεμ) είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στη ντουλάπα σας. Η εκλεπτυσμένη μυρωδιά της λεβάντας θα σας χαλαρώσει και θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το υπέροχο προϊόν!
Τιμή 0,84 €

Tulip καραμέλες sen-sen 1kg

Οι καραμέλες Sen-Sen της Tulip είναι καραμέλες με γεύση μέντας που συχνά χρησιμοποιούνται για να αναζωογονήσουν την αναπνοή και να δώσουν φρεσκάδα στο στόμα. Έχουν έντονη γεύση μέντας και μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως αναπνευστικές καραμέλες μετά το φαγητό ή όποτε αισθάνεστε ότι χρειάζεστε φρεσκάδα στο στόμα.

Τιμή 5,86 €

Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 200gr

Το Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 200gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια λαχταριστή και τραγανή υφή στα φαγητά σας. Με τον πλούσιο γευστικό του χαρακτήρα και την υψηλή ποιότητα του, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,74 €