• Jumbo κρουασάν πραλίνα φουντουκιού 70gr
  • Jumbo κρουασάν πραλίνα φουντουκιού 70gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOhonos snacks

Jumbo κρουασάν πραλίνα φουντουκιού 70gr

Κρουασάν με γέμιση πραλίνας φουντουκιού της εταιρίας Ohonos snacks σε μέγεθος 70 γραμμαρίων.

8763
5208077950012
0,62 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Συστατικά:

Ζύμη: αλεύρι σίτου, [φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο), νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητής (μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), χρωστική ουσία (β-καροτένιο), αρωματικές ύλες], ζάχαρη,  σιρόπι γλυκόζης, μαγιά, λακτόζη, πρωτεΐνες ορού γάλακτος, κρόκος αυγού σκόνη, υγροσκοπικά μέσα (σιρόπι σορβιτόλης, γλυκερίνη), γαλακτωματοποιητές (μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, σορβιτόλη), αλάτι, αρωματική ύλη, συντηρητικό (προπιονικό ασβέστιο 0,1%). Γέμιση: πραλίνα φουντουκιού 30%, ζάχαρη, φυτικά έλαια (κραμβέλαιο, καριτέ, σογιέλαιο, φοινικέλαιο), αποβουτυρωμένο γάλα σκόνη (λακτόζη), ηλιέλαιο, σκόνη ορού γάλακτος (γάλα, λακτόζη), φουντουκόπαστα 8%,  αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη 5,5%, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), αρωματική ύλη φουντουκιού, βανιλίνη.

Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών και προϊόντα σόγιας.

ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bonjour κρουασάν gold 110gr Bonjour κρουασάν gold 110gr
Περιορισμένη προσφορά!

Bonjour κρουασάν gold 110gr

Το "Bonjour κρουασάν rosher 110γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 110 γραμμάρια.

Κανονική τιμή 1,29 € Τιμή 1,16 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Έβγα trendy κρουασάν φουντούκι 70gr

Το "Έβγα trendy κρουασάν φουντούκι 70γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Έβγα trendy με συνολικό βάρος 70 γραμμάρια και με γέμιση φουντούκι.

Τιμή 0,53 €

Karuzo κρουασάν κακάο σοκολάτα 82gr

Το Karuzo κρουασάν κακάο σοκολάτα 82gr της εταιρίας Karuzo είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Η συνδυασμός του τραγανού κρουασάν με την πλούσια σοκολάτα κακάο θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε το Karuzo κρουασάν κακάο σοκολάτα 82gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 0,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Μελετιάδης λουκούμια βανίλιας 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια βανίλιας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν που προσφέρει λουκούμια με γεύση βανίλιας από την εταιρεία Μελετιάδης. Το λουκούμι είναι ένα παραδοσιακό εδέσμα που παρασκευάζεται από εκχύλισμα ζελέ φρούτων ή φυτικών ριζών, και συνήθως περιέχει ζάχαρη για γλυκύτητα και υφή.

Τιμή 2,30 €

Althaea μάσκα μαλλιών με αργανέλαιο 500ml

Μάσκα για επανόρθωση της Althaea, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 2,19 €

Uniglass twist σετ ποτήρια γυάλινα νερού 38cl 3τεμ 91805

Το σετ ποτηριών γυάλινων νερού Uniglass twist είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με χωρητικότητα 38cl και ποιότητα που δεν συγκρίνεται, αυτά τα ποτήρια θα φέρουν μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο ευχάριστη με αυτά τα κομψά ποτήρια γυάλινα νερού.
Τιμή 4,75 €