• Κατσέλης κριτσίνια Μακεδονικά ολικής άλεσης με σουσάμι 200gr Κατσέλης - 1
  • Κατσέλης κριτσίνια Μακεδονικά ολικής άλεσης με σουσάμι 200gr Κατσέλης - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚατσέλης

Κατσέλης κριτσίνια Μακεδονικά ολικής άλεσης με σουσάμι 200gr

Απολαυστικά κριτσίνια Μακεδονικά ολικής άλεσης με το μοναδικό άρωμα και γεύση του σουσαμιού. Απολαύστε τα σαν σνακ ή συνοδευτικό σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε μπουκιά!
15951
2116796400011
2,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κρητών άρτος κριτσίνι καλαμποκιού 250gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Κρητών άρτου κριτσίνι καλαμποκιού 250gr από την εταιρία Κρητών Άρτος. Ένα αφράτο και τραγανό κριτσίνι που θα σας ταξιδέψει με τις γεύσεις της Κρήτης. Απολαύστε το σαν σνακ μεταξύ γευμάτων ή συνοδεύστε το με το τσάι σας για ένα γευστικό διάλειμμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση και την ποιότητα του Κρητών Άρτου στο σπίτι σας!
Τιμή 3,10 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με τομάτα 120gr

Οι Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με τομάτα 120gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση της τομάτας και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα κλασικά σας σνακ και να τα αγαπήσετε αμέσως. Απολαύστε τα ως επιδόρπιο με ένα ποτήρι κρασί ή μόνα τους ως γρήγορο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,78 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με κανέλα 120gr

Οι Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με κανέλα 120γρ είναι ένα απολαυστικό και αφράτο σνακ που συνδυάζει την τραγανή υφή του κριτσινιού με την εκλεπτυσμένη γεύση της κανέλας. Κάθε δαχτυλίδι κριτσίνι προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Τιμή 1,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Beauty line κρέμα χεριών άρωμα πούδρας 50ml

Ενυδατική κρέμα που διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο με νότες πούδρας. Εμπλουτισμένη σύνθεση με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης που περιποιούνται σε βάθος και προστατεύουν την ξηρή επιδερμίδα των χεριών. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης

Τιμή 1,56 €

Ματίνα κελυφωτό φυστίκι 180gr

Το "Ματίνα κελυφωτό 180gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία κελυφωμένου ή αφαιρεμένου φρούτου βάρους 180 γραμμαρίων. Τα κελυφωμένα φρούτα είναι φρούτα που έχουν αφαιρεθεί το εξωτερικό τους φλοιού, ενώ διατηρούν το εσωτερικό τους κρέας. Αυτό μπορεί να γίνει για να δημιουργηθεί ένα πιο εύκολα καταναλώσιμο φρούτο.

Τιμή 5,82 €

Misko κοραλάκι 500gr

Είναι το µακαρονάκι µε το καµπυλωτό σχήµα, εξίσου αγαπητό στις καρδιές όλων όσων το έχουν δοκιµάσει! Έχει τρύπα µε µικρή διάµετρο στο εσωτερικό του. Ταιριάζει ιδαίτερα σε πιάτα µε σάλτσα αλλά ακόµη και σε σούπες. Ανακαλύψτε την κοραλένια αίσθηση στο στόµα συνοδεύοντάς το µε κρεατικά, κιµά, λαχανικά ή όποια άλλη συνταγή προτιµάτε!

Τιμή 1,31 €

Rexona roll-on stress control 50ml

Η Rexona roll-on stress control 50ml σας προσφέρει προστασία κατά του ιδρώτα και της κακοσμίας, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθά να αντιμετωπίσετε το άγχος και το στρες της καθημερινότητάς σας. Με τη φόρμουλα της που δρα ενάντια στον ιδρώτα και το άγχος, αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα για να αισθανθείτε ακόμα πιο αυτοπεποιθητικοί και άνετοι σε κάθε σας κίνηση.
Τιμή 2,05 €