• Τσατσάκης κριτσίνια ηλιόσπορου 400gr Τσατσάκης - 1
  • Τσατσάκης κριτσίνια ηλιόσπορου 400gr Τσατσάκης - 2
  • Τσατσάκης κριτσίνια ηλιόσπορου 400gr Τσατσάκης - 3
  • Τσατσάκης κριτσίνια ηλιόσπορου 400gr Τσατσάκης - 4
  • Τσατσάκης κριτσίνια ηλιόσπορου 400gr Τσατσάκης - 5
  • Τσατσάκης κριτσίνια ηλιόσπορου 400gr Τσατσάκης - 6
  • Τσατσάκης κριτσίνια ηλιόσπορου 400gr Τσατσάκης - 1
  • Τσατσάκης κριτσίνια ηλιόσπορου 400gr Τσατσάκης - 2
  • Τσατσάκης κριτσίνια ηλιόσπορου 400gr Τσατσάκης - 3
  • Τσατσάκης κριτσίνια ηλιόσπορου 400gr Τσατσάκης - 4
  • Τσατσάκης κριτσίνια ηλιόσπορου 400gr Τσατσάκης - 5
  • Τσατσάκης κριτσίνια ηλιόσπορου 400gr Τσατσάκης - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΤσατσάκης

Τσατσάκης κριτσίνια ηλιόσπορου 400gr

Ένα υγιεινό σνακ με αγνές πρώτες ύλες, πλούσιο σε φυτικές ίνες, με άλευρα ολικής άλεσης, χωρίς συντηρητικά και φοινικέλαιο.

Απολαύστε τα όλες τις ώρες της ημέρας ή συνδυάστε τα ιδανικά με όλα σας τα γεύματα ή κρύα πιάτα τυριών και αλλαντικών.

1252
5204564002288
3,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Αλεύρι σίτου, αλεύρι σίτου ολικής άλεσης, 22% ηλιόσποροι, εξευγενισμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, καλαμποκέλαιο και ηλιέλαιο), ζάχαρη, 2% Eξαιρετικό Παρθένο Eλαιόλαδο, αλάτι, σουσάμι - Διογκωτικό : όξινο Ανθρακικό αμμώνιο,baking powder (δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο, όξινο ανθρακικό νάτριο, άμυλο αραβοσίτου) Αλλεργιογόνα: Περιέχει γλουτένη και σουσάμι και μπορεί να περιέχει ίχνη από καρπούς με κέλυφος, θειώδεις ενώσεις και γαλακτοκομικά προϊόντα (λακτόζη). Οι αλλεργιογόνοι παράγοντες επισημαίνονται με έντονη επισήμανση. Τα άλευρα και οι σπόροι αυτών, προέρχονται από μη γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι σταρένιοι 120gr

Τα κριτσίνια Κούρκουλος με κρίκους σταρένιοι ζυμώνονται με παραδοσιακή συνταγή και αποτελούν μια νόστιμη επιλογή σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Κάθε πακέτο περιέχει 120γραμμάρια κριτσίνια, ιδανικά για να συνοδεύσουν τον καφέ σας ή να γευτούν μόνα τους. Η σταρένια γεύση τους τους προσδίδει ένα ξεχωριστό αρωματικό χαρακτήρα που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 1,78 €

Roberto κριτσίνια grissini torinesi 350gr

Τα Roberto κριτσίνια grissini torinesi 350gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ. Με την τραγανή τους υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ποτήρι κρασί. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,26 €
Τσατσάκης κριτσίνια ολικής άλεσης με σουσάμι vegan 300gr Τσατσάκης - 1 Τσατσάκης κριτσίνια ολικής άλεσης με σουσάμι vegan 300gr Τσατσάκης - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Τσατσάκης κριτσίνια ολικής άλεσης με σουσάμι vegan 300gr

Η αρτοποιεία Τσατσάκης με προσήλωση στην παράδοση χρησιμοποιεί αγνές πρώτες ύλες για να δημιουργήσει αρτοσκευάσματα εμπνευσμένα από τη φημισμένη Κρητική διατροφή.

Ένα υγιεινό σνακ με αγνές πρώτες ύλες.

Μία πηγή εδώδιμων ινών, χωρίς συντηρητικά και φοινικέλαιο. Απολαύστε τα όλες τις ώρες της ημέρας ή συνδυάστε τα ιδανικά με όλα σας τα γεύματα ή κρύα πιάτα τυριών κι αλλαντικών.

Χωρίς συντηρητικά.

Κανονική τιμή 2,14 € Τιμή 1,72 €
  • -0,42 €
  • -0,42 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120gr

Τα Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120γρ είναι ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ που συνδυάζει τη γευστική εμπειρία των κριτσινιών με τα οφέλη της ολικής αλέσεως. Κάθε κρίκος προσφέρει την τραγανή υφή και τον υπέροχο γευστικό χαρακτήρα του κριτσινιού, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τα θρεπτικά οφέλη των ολικών δημητριακών.

Τιμή 1,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Fly ball μυγοπαγίδα

H Fly Ball είναι μια επαναχρησιμοποιούμενη παγίδα, για μύγες και σφήκες με το κατάλληλο δόλωμα. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστη, ελαφριά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τιμή 1,60 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας spray 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 2,58 €

Pj masks μπλοκ ζωγραφικής με αυτοκόλλητα 20x25cm 484038

Ζωγράφισε με το αγαπημένο σου ηρωικό τρίο, τα Pj Masks, με το μπλοκ ζωγραφικής με αυτοκόλλητα 20x25cm! Με 484038 σχέδια για εμπνευσμένες δημιουργίες, αυτό το προϊόν θα κλέψει την καρδιά κάθε μικρού φαν των Pj Masks. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Τιμή 1,60 €

Αβεζ κουσκούσι 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €
Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ Gama - 1 Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ Gama - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Gama χαρτομάντηλα τσέπης χαμομήλι-μέντα 3φυλλα 10τεμ

Τα χαρτομάντηλα τσέπης Gama 3-φυλλα 10 τεμαχίων είναι μια συσκευασία μικρών χαρτομάντηλων που συνήθως χρησιμοποιούνται για προσωπική υγιεινή και καθαριότητα. Τα 3-φυλλα χαρτομάντηλα σημαίνει ότι κάθε φύλλο είναι αποτελούμενο από τρία στρώματα χαρτιού, προσφέροντας αντοχή και απορροφητικότητα.

Κανονική τιμή 1,04 € Τιμή 0,89 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €