• Μαυροδάφνη Πατρών ερυθρό γλυκό 375ml
  • Μαυροδάφνη Πατρών ερυθρό γλυκό 375ml

Μαυροδάφνη Πατρών ερυθρό γλυκό 375ml

41750
5204086071359
4,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λαζαρίδη μαγικό βουνό ερυθρός οίνος 750ml

Ο Λαζαρίδης "Μαγικό Βουνό" ερυθρός οίνος σε φιάλη 750ml αποτελεί μια μαγική εμπειρία γευστικών απολαύσεων από τον κορυφαίο οίκο Λαζαρίδη. Αυτός ο οίνος πιθανώς ενσαρκώνει την εξαιρετική τεχνογνωσία και το πάθος του οινοποιού για να προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Τιμή 34,71 €

Δείπνος ερυθρός ξηρός οίνος 750ml

Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Κιντώνης είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,44 €

Νικολάου λευκός ξηρός οίνος 1,5lt

Ο Νικολάου λευκός ξηρός οίνος σε συσκευασία 1,5 λίτρου είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν δροσερό, αρωματικό και ευχάριστο λευκό οίνο. Προέρχεται από ποιοτικές ποικιλίες σταφυλιών και φέρει τη σφραγίδα της εμπειρίας του οινοποιείου Νικολάου.

Τιμή 2,47 €

Τζούλια γεωργιάδη λευκός ξηρός οίνος 500ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του λευκού ξηρού οίνου Τζούλια Γεωργιάδη 500ml. Με μια μόνο γουλιά, αισθητική και αρώματα θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σας στην καρδιά της Ελλάδας. Η εκλεπτυσμένη γεύση του θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν ελληνικό ηλιόλουστο κήπο. Απολαύστε τον με φίλους και οικογένεια και ανακαλύψτε την απόλυτη ελληνική εμπειρία στο ποτήρι σας.
Τιμή 2,64 €

Κορυφαία προϊόντα

London πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο ασημί 20cm 1τεμ

Το ανοξείδωτο πιρούνι φαγητού London 20cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το πιρούνι θα κάνει κάθε γεύμα σας μια απόλαυση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 0,73 €

Tramontina μαχαίρια με πλαστική λαβή 2τεμ

Τα μαχαίρια Tramontina με πλαστική λαβή 2τεμ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την αξιοπιστία και ποιότητα της μάρκας Tramontina, αυτά τα μαχαίρια θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα γεύματα με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική σχεδίαση και η ανθεκτική κατασκευή τους τα καθιστούν ιδανικά για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για μια απροβλημάτιστη μαγειρική εμπειρία!
Τιμή 3,76 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced invisible care 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml invisible care είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει αόρατη προστασία ενάντια στον ιδρώτα και τις δυσάρεστες μυρωδιές, ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα σας. Αφήστε το Dove deo spray να σας προσφέρει την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης που χρειάζεστε κάθε μέρα.
Τιμή 2,85 €