• Synefo οίνος κόκκινος ημίγλυκος 750ml
  • Synefo οίνος κόκκινος ημίγλυκος 750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSynefo

Synefo οίνος κόκκινος ημίγλυκος 750ml

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον απόλυτο γευστικό παράδεισο με τον Synefo οίνο 750ml κόκκινο ημίγλυκο. Αφεθείτε στην απαλή γεύση του και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης. Μείνετε στις αναμνήσεις σας με κάθε γουλιά και απολαύστε την εκλεπτυσμένη γεύση του Synefo οίνου.
34516
5214000013587
4,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αμπελήσιους λευκός ημίγλυκος σαββατιανός οίνος 500ml

Απολαύστε τον λευκό ημίγλυκο Αμπελήσιους οίνο και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του ημίγλυκου σαββατιανού οίνου σε κάθε γουλιά. Αγοράστε τώρα το 500ml μπουκάλι και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση σε κάθε περίσταση.
Τιμή 2,60 €

Κρασοπατέρας ερυθρός ημίγλυκος οίνος 1,5lt

Ο Κρασοπατέρας ερυθρός ημίγλυκος οίνος, σε συσκευασία 1,5lt, προσφέρει μια ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία με γεμάτο σώμα και ελαφριά γλυκύτητα. Αυτός ο ερυθρός οίνος καταλαμβάνει μια ισορροπημένη θέση μεταξύ της πλούσιας γεύσης και της ελαφριάς γλυκύτητας, προσφέροντας έναν ευχάριστο ποτό για όσους αναζητούν έναν μεσογειακό και κομψό ερυθρό οίνο.

Τιμή 2,90 €

Αμπελήσιους λευκός ξηρός οίνος σαββατιανός 500ml

Το λευκό κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ξηρό, έχει μέτρια οξύτητα και σώμα. Συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, ελαφριά πιάτα με πουλερικά και σάλτσες εσπεριδοειδών ή λαχανικών, ψάρια και θαλασσινά ψητά ή στο τηγάνι.

Τιμή 2,51 €

Synefo οίνος κόκκινος ξηρός 750ml

Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Vinum είναι ξηρό έχει υψηλή οξύτητα, αρκετές τανίνες και έντονα αρώματα. Ένα εξαιρετικό κρασί που ταιριάζει με μαγειρευτά που έχουν τομάτα, όπως κοκκινιστό μοσχαράκι, γιουβέτσι και στιφάδο. Επίσης συνοδεύει εξαιρετικά μπριζόλες μοσχαρίσιες. Αποφύγετε τα ψάρια καθώς οι τανίνες δεν βοηθούν καθόλου και το αποτέλεσμα είναι έντονη γεύση ψαριού και μεταλλικότητας. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 4,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxr λεμονάδα red passion με αλόη, βατόμουρο & μαύρο μούρο 330ml

Η Maxr λεμονάδα Red Passion με αλόη, βατόμουρο & μαύρο μούρο 330ml είναι ένα απολαυστικό αναψυκτικό που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τη δροσιστική γεύση του λεμονιού συνδυασμένη με την εκρηκτική γεύση του βατόμουρου και του μαύρου μούρου, ενώ η αλόη προσθέτει μια ευεργετική νότα στο ποτό σας. Απολαύστε τη Maxr λεμονάδα Red Passion και ανακαλύψτε την απόλαυση με κάθε γουλιά.
Τιμή 0,72 €

Lenor μαλακτικό ρούχων caresse spring 55μεζ 1155ml

Το μαλακτικό ρούχων Lenor Caresse Spring σε συσκευασία 55 μεζ και χωρητικότητα 1155ml είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Αυτό το προϊόν προσφέρει μαλακτική φροντίδα για τα ρούχα σας, ενώ παρέχει ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας με το άρωμα της άνοιξης.
Τιμή 4,82 €

Ristora ζαχαρίνη light 60τεμ

Η ζαχαρίνη "Ristora Light" 60 τεμάχια πιθανόταν να είναι ένα είδος τεχνητού γλυκαντικού που παράγεται από την εταιρεία Ristora. Η ζαχαρίνη είναι ένα γνωστό τεχνητό γλυκαντικό που χρησιμοποιείται για να προσδώσει γλυκό γεύση σε τρόφιμα και ποτά χωρίς να περιέχει θερμίδες.

Τιμή 1,34 €

Lays chips pizza hut 120gr

Η Lay's chips Pizza Hut 120gr συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της πίτσας με την τραγανή υφή των chips Lay's. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την μοναδική γεύση της Pizza Hut σε κάθε δαγκωνιά, και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο σνακ και να ικανοποιήσετε την απαιτητική σας ουρά γεύσης.

Τιμή 1,98 €

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου japanese blossom 250ml

Το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου Japanese Blossom 250ml της εταιρίας Scents θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αρωμάτων. Αφήστε το Japanese Blossom να γεμίσει τον χώρο σας με τη φρεσκάδα και την εξωτική ομορφιά των ανθισμένων ανθών. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων και αναζωογόνησης με το Scents Japanese Blossom!
Τιμή 1,76 €