• Lilia black κρέμα χεριών με αλόη 200ml
  • Lilia black κρέμα χεριών με αλόη 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLilia Black

Lilia black κρέμα χεριών με αλόη 200ml

Η Lilia Black κρέμα χεριών με αλόη 200ml είναι η απόλυτη αγορά για εσάς που αναζητάτε την τελειότητα στην περιποίηση των χεριών σας. Η μοναδική σύνθεσή της με αλόη υπόσχεται ενυδάτωση και ενίσχυση της επιδερμίδας, ενώ το εκλεπτυσμένο άρωμά της θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε βελούδινα απαλά χέρια κάθε μέρα.
29009
5204516155116
3,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η Lilia Black είναι μια σειρά προϊόντων περιποίησης του δέρματος, και το συγκεκριμένο προϊόν είναι η Lilia Black κρέμα χεριών με αλόη, με χωρητικότητα 200ml. Αυτή η κρέμα χεριών συνήθως σχεδιάστηκε για να ενυδατώνει και να περιποιείται τα χέρια, προσφέροντας απαλότητα και ενυδάτωση στο δέρμα.

Η παρουσία της αλόης στη σύνθεση της κρέμας χεριών Lilia Black προσφέρει αναζωογόνηση και καταπραϋντική δράση στο δέρμα των χεριών. Επίσης, η κρέμα είναι σχεδιασμένη να απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και μαλακτική δράση.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με βασιλικό πολτό 250ml

Lotion σώματος της εταιρίας Farcom με άρωμα καρύδα που διαρκεί, σχεδιασμένη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα με απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας.

Τιμή 3,69 €

Beauty line πήλινγκ σώματος φράουλα 250ml

Πήλινγκ σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα φράουλας. Περιέχει μελισσοκέρι, εκχύλισμα αλόης, κόκκους από κουκούτσι ελιάς και φλοιό αμυγδάλου, τα οποία απολεπίζουν το δέρμα, χαρίζοντας του εξαιρετική απαλότητα και ενυδάτωση για ώρες. * Με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 3,32 €

Tesori κρέμα σώματος aegyptus 300ml

Η Tesori κρέμα σώματος aegyptus 300ml είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που αναζητάς μια πολυτελή και ενυδατική φροντίδα για το δέρμα σου. Η μοναδική φόρμουλα με άρωμα αιγυπτιακού αμύγδαλου θα σε ταξιδέψει στον κόσμο των αρωμάτων και θα αφήσει το δέρμα σου απαλό και ενυδατωμένο. Απόκτησε την Tesori κρέμα σώματος aegyptus 300ml τώρα και απόλαυσε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας!
Τιμή 6,43 €

Farcom echo κρέμα χεριών επανορθωτική 200ml

Η κρέμα χεριών Echo Olive, της εταιρείας Farcom, χάρη στην ενυδατική της δράση, καταπραΰνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες ή το κρύο, προσφέροντας απαλή αίσθηση και ενυδάτωση στα χέρια. Ακόμα, στη σύνθεσή της περιέχει Aloe Vera, ένα συστατικό που ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει την επιδερμίδα. Προστατεύει από τη ξηρότητα και χαρίζει ελαστικότητα.

Τιμή 2,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Werther's original καραμέλες βουτύρου 50gr

Οι Werther's original καραμέλες βουτύρου 50gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό απόλαυσης. Με τη μοναδική τους γεύση βουτύρου, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν σε μια εμπειρία γεύσης που δεν ξεχνιέται. Απολαύστε τις μόνες σας ή μοιραστείτε τις με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τις Werther's original καραμέλες βουτύρου 50gr και ζήστε μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 1,23 €

Ζαναέ χταπόδι σε πικάντικη σάλτσα 100gr

Χταπόδι της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγεται σαν συνοδευτικός θαλασσινός μεζές, αλλά συνδυάζεται τέλεια και με σαλάτες.

Τιμή 4,39 €

Vileda ανταλλακτικό συστήματος σφουγγαρίσματος 1-2 spray max

Το ανταλλακτικό Επίπεδης Σφουγγαρίστρας 1-2 Spray Max είναι μια σφουγγαρίστρα διπλής όψεως και είναι πάντα έτοιμη για χρήση. Αφαιρέστε γρήγορα και εύκολα σκόνη, βρωμιές, επίμονους λεκέδες, ακόμη και το 99% των βακτηρίων και ιών μόνο με το νερό*. Το πανί πλένεται στους 60oC και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Αγοράστε το δικό σας ανταλλακτικό Vileda 1-2 SprayMax τώρα! * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και Bovine Coronavirus από ξύλινα πατώματα και κεραμικά πλακάκια μετά από δοκιμές σε εργαστήριο.

Τιμή 4,50 €

Colgate οδοντόβουρτσα classic deep clean μέτρια 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Colgate σε μπλε χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι βολική στη χρήση.

Τιμή 0,53 €

17 delicatessen μουστάρδα πικάντικη 250ml

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 1,01 €