• Ζαναέ μπάμιες λαδερές 280gr
  • Ζαναέ μπάμιες λαδερές 280gr
  • Ζαναέ μπάμιες λαδερές 280gr
  • Ζαναέ μπάμιες λαδερές 280gr
  • Ζαναέ μπάμιες λαδερές 280gr
  • Ζαναέ μπάμιες λαδερές 280gr
  • Ζαναέ μπάμιες λαδερές 280gr
  • Ζαναέ μπάμιες λαδερές 280gr
  • Ζαναέ μπάμιες λαδερές 280gr
  • Ζαναέ μπάμιες λαδερές 280gr
  • Ζαναέ μπάμιες λαδερές 280gr
  • Ζαναέ μπάμιες λαδερές 280gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΖαναέ

Ζαναέ μπάμιες λαδερές 280gr

Τρυφερές μπάμιες μαγειρεμένες σε λαχταριστή, πλούσια σάλτσα τομάτας με μπαχαρικά συνθέτουν ένα νόστιμο γεύμα για το τραπέζι σας!

9363
5201051002059
3,09 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Μπάμιες ψιλές (μαγειρεμένες) 60%, νερό, τομάτες κονκασέ 10%, κρεμμύδια, σπορέλαιο 8%, τοματοπολτός, κρασόξυδο, ζάχαρη, αλάτι, μπαχαρικά.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Flokos θράψαλο πικάντικο 160gr

Το Flokos θράψαλο πικάντικο 160gr της εταιρίας Flokos είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε την απόλυτη απόλαυση με κάθε δαγκωματιά. Η μοναδική του γεύση θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες και θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να ανακαλύψετε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το Flokos θράψαλο πικάντικο 160gr!
Τιμή 2,04 €

Rio mare γευστικές νότες τόνος με πορτοκάλι 120gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Rio mare τόνου με πορτοκάλι 120gr. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τις αρωματικές νότες του και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον τόνο σε συνδυασμό με το φρέσκο πορτοκάλι και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τα γεύσης σας!
Τιμή 5,30 €

Arion food κονσέρβα σαρδέλες πικάντικες 100gr

Οι σαρδέλες πικάντικες 100gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γευστική, πικάντικη γεύση. Με φρέσκα, ποιοτικά υλικά και μια μοναδική συνταγή, αυτές οι κονσέρβες σαρδέλες θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές. Απολαύστε τις σε σάντουιτς, σαλάτες ή ακόμα και μόνες τους ως ένα γρήγορο, νόστιμο σνακ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την εξαιρετική γεύση!
Τιμή 1,48 €

Margaret σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 115gr

Οι Margaret σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 115gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και υγιεινό γεύμα. Με την πλούσια γεύση τους και την υψηλή ποιότητα των υλικών, αυτές οι σαρδέλες θα σας καταπλήξουν. Απολαύστε τις σε σαλάτες, τοστ ή ακόμα και μόνες τους ως ένα γρήγορο σνακ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Margaret!
Τιμή 1,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την αρμονική συνδυασμό γεύσεων του βαλσαμικού και του λεμονιού, δημιουργεί ένα μοναδικό γευστικό προφίλ που θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς λάτρεις. Απολαύστε την σε σαλάτες, πιάτα με κρέας ή ακόμα και σε σαλτσες για ζυμαρικά. Αποκτήστε την Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 2,72 €

Nissa εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 4lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Nissa χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 56,78 €

Ajax υγρό καθαριστικό spray τζαμιών optimal windows 500ml

Αυτή η αντλία τζαμιών Ajax 500ml Optimal Windows σε μωβ χρώμα είναι η απόλυτη λύση για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού των παραθύρων. Με την υψηλή της ποιότητα και απόδοση, θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη χρήση. Μην αφήνετε τα λερωμένα παράθυρα να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε τώρα την Ajax αντλία τζαμιών και απολαύστε καθαρά και λαμπερά παράθυρα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.
Τιμή 2,50 €

Τσατσάκης παξιμάδια σίκαλης 400gr

Διπλοφουρνιστά με ολικής άλεσης άλευρα και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Απολαύστε τα με όλα σας τα γεύματα ή θρυμματισμένα στις σαλάτες και τις σούπες ή συνδυάστε τα ιδανικά σαν ένα ελαφρύ βραδινό με τυριά ή λαχανικά…

Τιμή 2,39 €

Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr

Η Ιον σοκοφρέτα γάλακτος 20x38gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του γάλακτος και την τραγανή υφή της σοκολάτας, αυτή η σοκοφρέτα θα σας καταπλήξει με την απολαυστική γεύση της. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 13,07 €