• Altura σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας 125gr
  • Altura σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας 125gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAltura

Altura σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας 125gr

48809
5200315746159
1,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Trata τονοσαλάτα με φασόλια 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με μία από τις πιο αγαπημένες μεσογειακές γεύσεις, τα φασόλια, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €

Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο αλιευμένος με καλάμι 2x160gr

Απολαύστε τον νόστιμο τόνο Rio mare σε ελαιόλαδο, αλιευμένος με καλάμι, σε πρακτική συσκευασία 2x160gr. Απολαύστε τη γεύση και την ποιότητα της εταιρίας Rio mare στο τραπέζι σας.
Τιμή 10,90 €

Altura σκουμπρί σε σάλτσα τομάτας 425gr

Φιλέτο σκουμπρί της εταιρείας Altura σε σάλτσα τομάτας.

Συστατικά: Σκουμπρί (Scomber Colias) φιλέτο 60%, σάλτσα τομάτας 40% (νερό, συμπυκνωμένος τοματοπολτός, φυτικό λάδι (ηλιέλαιο), αλάτι, ζάχαρη, άμυλο αραβοσίτου, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, μπαχαρικά)

Τιμή 3,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Κάλας αλάτι κλασικό 750gr

Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.

Τιμή 2,02 €

Chipita chips με ρίγανη 80gr

Οι Chipita chips με ρίγανη 80gr της εταιρίας Chipita είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να το αγαπήσετε από την πρώτη μπουκιά. Η γεύση της ρίγανης σε συνδυασμό με την τραγανή υφή των chips θα σας κάνει να νιώθετε σαν να έχετε γευθεί κάτι μοναδικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο σνακ και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα με μια μόνο μπουκιά.
Τιμή 1,05 €

Fabuloso μαλακτικό υποαλλεργικό 20μεζ 1,5lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,37 €

Vileda turbo smart σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ

Το σύστημα καθαρισμού Vileda Turbo Smart είναι η ιδανική λύση για σφουγγάρισμα χωρίς κόπο, εύκολα και γρήγορα χάρη στη δύναμη του πεντάλ. Το σύστημα Vileda Turbo Smart είναι ιδανικό για όλα τα είδη δαπέδων.

Η σφουγγαρίστρα από 100% μικροΐνες προσφέρει μέγιστη καθαριστική απόδοση και υψηλή απορροφητικότητα.

Με την τριγωνική βάση μπορείτε εύκολα να καθαρίζετε ακόμα και τις γωνίες ενώ το γεγονός ότι μπορεί να περιστρέφεται 180° σας βοηθάει να καθαρίζετε και κάτω από τα έπιπλα.

*Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια συμφωνα με τεστ σε ανεξάρτητο εργαστήριο).

Τιμή 27,37 €

Τοπ μηλόξυδο 500ml

Το Τοπ μηλόξυδο 500ml της εταιρίας ΤΟΠ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτα φυσικό. Με την ανεπανάληπτη γεύση και τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρει, το μηλόξυδο ΤΟΠ θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας κερδίσει για πάντα.
Τιμή 1,97 €