• Trata τόνος σε ηλιέλαιο 3x160gr
  • Trata τόνος σε ηλιέλαιο 3x160gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrata

Trata τόνος σε ηλιέλαιο 3x160gr

Απολαύστε τον απολαυστικό τόνο σε ηλιέλαιο της εταιρίας Trata, σε πρακτική συσκευασία 3x160gr. Μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τον τόνο Trata και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση!
40643
5201340003149
5,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο πικάντικος 2x130gr

Απολαύστε τον πικάντικο τόνο σε ελαιόλαδο της Rio mare, ιδανικός σύντροφος για τα γεύματά σας. Με την ποιότητα και τη γεύση που προσφέρει η εταιρία Rio mare, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του σε κάθε δείπνο!
Τιμή 11,38 €

Aldoro τόνος σε λάδι 160gr

Ο τόνος σε φυτικό λάδι της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,63 €

Ζαναέ τοματόσουπα 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Συσκευασία των 200γρ.

Τιμή 1,76 €

Ζαναέ ντολμαδάκια γιαλαντζί 370gr

Τα Ζαναέ ντολμαδάκια γιαλαντζί 370gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και νόστιμο γεύμα. Με την πλούσια γεύση τους και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, αυτά τα ντολμαδάκια θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε την παράδοση και τη γεύση της Ζαναέ με αυτό το προϊόν και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
Τιμή 4,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Vincinni γκοφρετάκια με κακάο 250gr

Τα Vincinni γκοφρετάκια με κακάο 250γρ είναι ένα γευστικό γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni. Αυτά τα γκοφρετάκια παρέχουν μια νόστιμη απόλαυση με την εντατική γεύση του κακάο.

Τιμή 1,39 €

Mars ρόφημα σοκολάτας σε σκόνη 140gr

Το Mars ρόφημα σοκολάτας σε σκόνη 140gr είναι η τέλεια επιλογή για μια γευστική απόλαυση που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν παιδί ξανά. Με την πλούσια γεύση σοκολάτας της Mars και την εύκολη παρασκευή του, δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από ένα ζεστό φλιτζάνι Mars ρόφημα σοκολάτας. Απολαύστε τη γεύση της παιδικής σας ηλικίας και αφήστε το Mars να σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή.

Τιμή 2,86 €

Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 1,1kg

Το Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 1,1kg είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τη μοναδική του σύνθεση από μπαχαρικά και μπόλικη γεύση, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σε μια απόλαυση για τις αισθήσεις σας. Απολαύστε πιάτα γεμάτα γεύση και αρωματικά, με το Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 1,1kg από την εταιρία Maggi.
Τιμή 12,30 €