• Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο πικάντικος 2x130gr
  • Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο πικάντικος 2x130gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςRio mare

Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο πικάντικος 2x130gr

Απολαύστε τον πικάντικο τόνο σε ελαιόλαδο της Rio mare, ιδανικός σύντροφος για τα γεύματά σας. Με την ποιότητα και τη γεύση που προσφέρει η εταιρία Rio mare, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του σε κάθε δείπνο!
23435
2119460200016
11,38 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg

Η Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν μια νόστιμη και θρεπτική λύση στις καθημερινές τους ανάγκες. Με φρέσκα και ποιοτικά υλικά, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε τη μαγεία που κρύβεται μέσα σε κάθε δόση.
Τιμή 9,25 €

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & κους κους 2x160gr

Ανανεωτική γεύση με τη Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & κους κους 2x160gr! Απολαύστε τον τόνο υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με τον αρωματικό κους κους, για μια εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία. Ιδανική για γρήγορα και υγιεινά γεύματα, αυτή η σαλάτα θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των απολαύσεων!
Τιμή 5,51 €

Ζαναέ λαχανοντολμάδες με κιμά 280gr

Τα γνωστά Ντολμαδάκια της ΖΑΝΑΕ τώρα… με κιμά και λαχταριστή λεμονάτη σάλτσα! Παράγεται από τρυφερά αμπελόφυλλα, άριστης ποιότητας ρύζι, διαλεχτά μπαχαρικά και βέβαια προσεκτικά επιλεγμένο κιμά ο οποίος περνά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Τιμή 4,66 €

Ο μπαξές καλαμπόκι 340gr

Καλαμπόκι της εταιρίας Ο Μπαξές, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Ιδανικό για σαλάτες και για πιάτα stir fry με νουντλς, λαχανικά, κρέας και θαλασσινά.

Τιμή 1,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Brut αφρόλουτρο sport style 500ml

Το αφρόλουτρο Brut Sport Style σε συσκευασία 500ml είναι ιδανικό για τους λάτρεις του αθλητισμοϋ και του δυναμικού στυλ. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμοϋ και αναζωογόνησης με το αρρενωπό άρωμα του Brut Sport Style.
Τιμή 2,69 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Η απαλή μυρωδιά της λεβάντας θα χαλαρώσει το μωρό σας και θα του προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν που θα κάνει τη φροντίδα του μωρού σας εύκ
Τιμή 0,96 €

Lux-plast σακουλα γραφειου wc 20τεμ 48x50cm

Η Lux-plast σακούλα γραφείου wc 20τεμ 48x50cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γραφείο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Lux-Plast, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι σακούλες αυτές θα κρατήσουν τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ανεπιθύμητη ανακύκλωση να σας ενοχλεί πλέον, αγοράστε τώρα τις Lux-plast σακούλες γραφείου wc και απολαύστε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο εργασίας.
Τιμή 0,27 €

Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ

Τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ της εταιρίας Swiffer είναι ο τέλειος τρόπος να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Απλά τοποθετήστε ένα πανάκι στο Swiffer σκουπότραπεζα και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του. Αποκτήστε τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό
Τιμή 10,24 €