• Rio mare γευστικές νότες τόνος με πορτοκάλι 120gr
  • Rio mare γευστικές νότες τόνος με πορτοκάλι 120gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςRio mare

Rio mare γευστικές νότες τόνος με πορτοκάλι 120gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Rio mare τόνου με πορτοκάλι 120gr. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τις αρωματικές νότες του και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον τόνο σε συνδυασμό με το φρέσκο πορτοκάλι και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τα γεύσης σας!
15696
2120668200012
5,30 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3x250gr

Μανιτάρια της εταιρίας Natura Natural's Flavors, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως γαρνιτούρα σε ψάρια και κρεατικά, σε συνταγές όπως ριζότο, σάλτσες ζυμαρικών, πίτσες αλλά και σε σαλάτες.

Τιμή 2,85 €

Flokos σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα ντομάτας 160gr

Tο σκουμπρί φιλέτο FLOKOS αλιεύεται στις ανοιχτές θάλασσες του Βόρειου Ατλαντικού και φέρνει στο τραπέζι σας την φρεσκάδα και την λαχταριστή γεύση ενός ιδιαίτερα θρεπτικού ψαριού. Τα φιλέτα σκουμπριού είναι εξαιρετικής ποιότητας που χαρακτηρίζονται από την ανοιχτόχρωμη, αφράτη και σφριγηλή σάρκα τους.

Τιμή 2,98 €

Ο μπαξές φασόλια μέτρια γιαχνί 280gr

Φασόλια της εταιρίας Ο Μπαξές, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης, ενώ περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων.

Τιμή 1,41 €

TRATA ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 100γρ

Χταπόδι της εταιρίας Trata, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγεται σαν συνοδευτικός θαλασσινός μεζές, αλλά συνδυάζεται τέλεια και με σαλάτες.

Τιμή 3,07 €

Arion food κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα 3x400gr

Οι τρυφερά τεμαχισμένα μανιτάρια της Arion food θα σας κάνουν να νιώσετε την αυθεντική γεύση της φύσης στο πιάτο σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα των μανιταριών, δεν θα μπορείτε παρά να τα προσθέσετε στις αγαπημένες σας συνταγές και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα την κονσέρβα μανιταριών Arion food και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 4,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Mexilla τορτίγια σίτου 25cm 6τεμ 360gr

Φτιάξτε τις αγαπημένες σας μεξικάνικες συνταγές με τις τορτίγες από αλεύρι σίτου της Mexilla! Χρησιμοποιήστε τες για να φτιάξετε τα αγαπημένα σας tacos, quesadillas, burritos ή όποια άλλη συνταγή μπορεί να βάλει ο νους σας!

Τιμή 1,47 €

Xxl χαρτί κουζίνας 60m

Το XXL χαρτί κουζίνας 60m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με τη μεγάλη του μήκος, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να ανησυχείτε για αντικατάσταση. Είναι απαλό στην αφή και απορροφητικό, κάνοντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στον καθημερινό σας βίο!
Τιμή 2,14 €

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 3x60τεμ

Τα μαλακά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’care KIDS Panthenol είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Η ιδιαίτερα απαλή τους σύνθεση με πανθενόλη και 96% νερό καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας.

Τιμή 2,60 €