• Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματική μικρή με χερούλια 46x50cm 100τεμ
  • Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματική μικρή με χερούλια 46x50cm 100τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματική μικρή με χερούλια 46x50cm 100τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Sanitas, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή και γραφείου. Διαθέτουν πρακτικά χερούλια για εύκολο κλείσιμο και μεταφορά. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 100 σακούλες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

Μήκος: 46cm

Πλάτος: 50cm

47702
5201314132530
3,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sanitas σακούλες απορριμμάτων Flex & Strong 50x55cm 30lt 10τεμ - 1.5kg

Ανακαλύψτε τις νέες σακούλες απορριμμάτων Sanitas Flex & Strong! Με μέγεθος 50x55cm και χωρητικότητα 30lt, αυτές οι σακούλες είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον καθαρισμό σας. Ελαφριές με βάρος 1.5kg και συσκευασία 10 τεμαχίων, οι σακούλες Sanitas Flex & Strong είναι ανθεκτικές και εύκολες στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες!

Τιμή 1,34 €

Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρη με κορδόνι 52x75cm 10τεμ

Οι Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρες με κορδόνι 52x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για την απόρριψη των απορριμμάτων σας με άνεση και ασφάλεια. Με ανθεκτικό υλικό και πρακτικό κορδόνι, θα λύσουν κάθε πρόβλημα απόρριψης στον καθημερινό σας χώρο. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση που σας προσφέρουν!
Τιμή 1,16 €

Smart σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 75x100cm 100lt 5τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Smart, ιδανικές για τις εξωτερικές σας εργασίες στον κήπο. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Είναι φτιαγμένες από ανθεκτικό υλικό, υψηλής αντοχής.

Τιμή 1,61 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματικές με χερούλια χρωματιστές 58x72cm 60lt 20τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων με χερούλια EASY PACK είναι ανθεκτικές χάρη στην ποιότητα του υλικού και την αστεροειδή ραφή στη βάση τους. Εφαρμόζουν τέλεια ακόμα και σε κάδους με φαρδύ στόμιο, ενώ διαθέτουν πρακτικά χερούλια που διευκολύνουν το κλείσιμο και τη μεταφορά των απορριμμάτων σας.

Ιδανικές για μεγάλους κάδους κουζίνας.

Τιμή 2,74 €

Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την καθαριότητα σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα στο βάρος, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη!
Τιμή 1,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray για ανοξείδωτες επιφάνειες 250ml

Ανανεώστε τη λάμψη των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό spray 250ml. Κάντε τα ανοξείδωτα επιφάνειες να λάμψουν ξανά και να δείχνουν σαν καινούργιες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 4,51 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν αίσθηση ηρεμίας και φρεσκάδας. Είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση και εξασφαλίζουν την απαραίτητη προστασία και φροντίδα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας για το μωρό σας.
Τιμή 1,23 €

Πλυντηρέξ αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 2x15τεμ 2x225gr

Χάρη στα ειδικά συστατικά του, το αποσκληρυντικό Πλυντηρέξ, μαλακώνει το νερό εξουδετερώνοντας τα άλατα που φθείρουν τα ρούχα και το πλυντήριο.

Τιμή 5,68 €

Λουμίδης ελληνικός καφές 490gr

Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® με το μοναδικό άρωμα και τη ξεχωριστή γεύση χρησιμοποιεί για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 9,02 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού