• Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ Mentos - 1
  • Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ Mentos - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMentos

Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ

Ανανεωτικές Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ που θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης! Απολαύστε το μοναδικό συνδυασμό μέντας και τσιχλόφυλλου που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 100 τεμαχίων και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης!
21458
8003440980958
6,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Roshen sweet drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος 150gr

Οι Roshen Sweet Drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος είναι γλυκές καραμέλες με μαλακή γεύση γάλακτος που περιέχουν κρέμα γάλακτος στο κέντρο τους. Παράγονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 1,38 €

Tulip καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι καραμέλες Tulip ζελέ φρούτων είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φρούτων και την υφή του ζελέ. Είναι πολύ δημοφιλείς για τη φρουτώδη γεύση τους και την ευχάριστη υφή του ζελέ που τις καθιστά μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

Τιμή 5,86 €

Mentos τσίχλες stroming φράουλα 12x33gr

Ανανεωτική γεύση φράουλας με τις Mentos τσίχλες stroming! Απολαύστε την έντονη γεύση και την μαστίχα που διαρκεί για πολλές ώρες. Με την προσθήκη 12 πακέτων των 33gr, θα έχετε αρκετή τσίχλα για να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αποκτήστε τις Mentos τσίχλες stroming φράουλα τώρα και απολαύστε μια γλυκιά εμπειρία γεύσης!
Τιμή 11,24 €

Βιαπ βοτσαλάκια με σοκολάτα 1,9kg

Τα Βιαπ βοτσαλάκια με σοκολάτα 1,9kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γλυκιά απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή των βοτσαλακιών, αυτό το προϊόν θα κερδίσει την καρδιά σας από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας. Αγοράστε τα Βιαπ βοτσαλάκια με σοκολάτα τώρα και απολαύστε μια γλυκιά εμπειρία που θα σας κάνει να τα ξαναπαραγγείλετε ξανά και ξανά.
Τιμή 26,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ πέννες τρικολόρε 3kg

Οι Μάκβελ πέννες τρικολόρε 3kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στο τραπέζι τους. Με μια μοναδική συνδυασμό χρωμάτων και γεύσεων, αυτές οι πέννες θα σας ταξιδέψουν σε γευστικά μονοπάτια που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Αφεθείτε στην απόλαυση και απολαύστε τη μαγεία των Μάκβελ πεννών τρικολόρε 3kg σήμερα!
Τιμή 7,58 €

Hellmann's μαγιονέζα vegan 270gr

Αναπλήρωμα μαγιονέζας χωρίς αυγά, χωρίς γλουτένη, & χωρίς συντηρητικά. Δεν έχει χοληστερίνη.

Κατάλληλη και για περίοδο νηστείας.

Τιμή 3,22 €

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 750gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 750gr 50τεμ της εταιρίας Lux-Plast είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και την προστασία των τροφίμων σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το σκεύος θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 3,22 €

Agros χυμός ροδάκινο 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από ροδάκινο το οποίο συνδυάζει μεγάλη ποσότητα βιταμινών C και Ε, μεγάλο ποσοστό αντιοξειδωτικών, πρωτεΐνες, σάκχαρα, φυτικές ίνες, φώσφορο και σίδηρο κ.α. 

Τιμή 1,12 €