• Haribo ζελεδάκια exotix 100gr
  • Haribo ζελεδάκια exotix 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHaribo

Haribo ζελεδάκια exotix 100gr

Οι Haribo ζελεδάκια exotix 100gr της εταιρίας Haribo είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με την εξωτική νότα! Με μια πλούσια γεύση που ξεχωρίζει και μια υφή που λιώνει στο στόμα, αυτά τα ζελεδάκια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
35753
5996379398617
0,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fini ζαχαρωτά sparks fizz nuggets 48x16gr

Οι Fini sparks fizz nuggets είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με μια μοναδική γεύση που ξεχωρίζει και μια τραγανή υφή που θα σας ενθουσιάσει, αυτά τα nuggets είναι η ιδανική επιλογή για ένα νόστιμο σνακ. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με τους φίλους σας. Αγοράστε τα Fini sparks fizz nuggets της Fini τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 15,00 €

Haribo MAOAM ζαχαρωτά μιξ γεύσεων 135gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά μιξ γεύσεων 135gr της εταιρίας Maoam είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη! Με μια μοναδική ποικιλία γεύσεων που θα σας κατακλύσουν με γευστική ευχαρίστηση, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κάνουν να θέλετε περισσότερα! Απολαύστε την πλούσια γεύση και την τραγανή υφή τους και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα γλυκό ταξίδι που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 2,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Nuvoletta υγρό πλυντηρίου ρούχων marsiglia orchidea di loto 3lt

Υγρό απορρυπαντικό ρούχων Nuvoletta με σαπούνι Μασσαλίας και άρωμα Ορχιδέας. Έχει προσεγμένη σύνθεση με βασικό συστατικό το σαπούνι Μασσαλίας για απαλό καθαρισμό, ώστε να είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων αλλά και στο χέρι. Κατάλληλο για χρωματιστά και ευαίσθητα ρούχα.

Τιμή 3,59 €

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με crunchy φυστικοβούτυρο 200gr

Απολαύστε τον πλούσιο μακεδονικό χαλβά με τον τέλειο συνδυασμό από crunchy φυστικοβούτυρο. Με την προσεκτική παρασκευή της εταιρίας Χαΐτογλου, αυτό το προϊόν αναδεικνύει την παράδοση και τη γεύση της Μακεδονίας. Αφεθείτε σε μια απόλαυση που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,72 €