• Fini ζελεδάκια jelly octopus 100gr Fini - 1
  • Fini ζελεδάκια jelly octopus 100gr Fini - 2
  • Fini ζελεδάκια jelly octopus 100gr Fini - 3
  • Fini ζελεδάκια jelly octopus 100gr Fini - 4
  • Fini ζελεδάκια jelly octopus 100gr Fini - 5
  • Fini ζελεδάκια jelly octopus 100gr Fini - 6
  • Fini ζελεδάκια jelly octopus 100gr Fini - 1
  • Fini ζελεδάκια jelly octopus 100gr Fini - 2
  • Fini ζελεδάκια jelly octopus 100gr Fini - 3
  • Fini ζελεδάκια jelly octopus 100gr Fini - 4
  • Fini ζελεδάκια jelly octopus 100gr Fini - 5
  • Fini ζελεδάκια jelly octopus 100gr Fini - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFini

Fini ζελεδάκια jelly octopus 100gr

Με Ζαχαρωτή Επικάλυψη

Σε Σχήμα Χταποδιού

1531
8410525220548
0,87 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Werther's original καραμέλες βουτύρου 50gr

Οι Werther's original καραμέλες βουτύρου 50gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό απόλαυσης. Με τη μοναδική τους γεύση βουτύρου, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν σε μια εμπειρία γεύσης που δεν ξεχνιέται. Απολαύστε τις μόνες σας ή μοιραστείτε τις με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τις Werther's original καραμέλες βουτύρου 50gr και ζήστε μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 1,23 €

Έλμα μαστίχα χίου κλασική 20τεμ

Η Έλμα μαστίχα χίου κλασική 20τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στη μαγευτική γεύση της Χίου. Απολαύστε την παραδοσιακή γεύση και αρωματική πλούσια γεύση της μαστίχας, που θα σας καταπλήξει με την αυθεντικότητά της. Με την Έλμα μαστίχα χίου κλασική 20τεμ, αποκτήστε ένα μοναδικό προϊόν που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και απολαύστε τη γεύση της Χίου σ
Τιμή 19,08 €

Fini τσίχλα camel balls 200τεμ

Τσίχλες Fini Camel Balls 200τεμ - Απολαύστε μια μοναδική γεύση με τις τσίχλες Fini Camel Balls. Με την ανατρεπτική γεύση καραμέλας και το απίστευτο μέγεθος, αυτές οι τσίχλες θα σας καθηλώσουν από την πρώτη μπουλίτσα. Ιδανικές για να τις μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια, οι τσίχλες Fini Camel Balls θα σας κάνουν τον πιο δημοφιλή οικοδεσπότη. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,88 €

Halls καραμέλες φρούτα του δάσους 20x33,5gr

Halls cool καραμελες 33,5grx20τεμ φρουτα δασουσ εισαγωγησ της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν φρουτώδη γεύση και δροσερή ανακούφιση. Απολαύστε τις καραμέλες Halls cool και ανανεώστε την αίσθηση σας με κάθε διάσταση.
Τιμή 13,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Best clean σφουγγαρίστρα πολύχρωμη 1τεμ

Η Best clean σφουγγαρίστρα χρωματιστή είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η σφουγγαρίστρα Best clean θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με ελάχιστη προσπάθεια!
Τιμή 0,90 €

Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 240gr

Τα Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 240gr της Nestle είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με την πλούσια σοκολάτα γάλακτος και το χρώματα των Smarties, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε όπως παιδί ξανά. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τα Smarties κουφετάκια της Nestle τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,70 €

Tns μαξιλαροθήκη μονόχρωμη 52x72+15cm 2τεμ

Δώστε στο ύπνο σας έναν νέο ορισμό με την Tns μαξιλαροθήκη μονόχρωμη 52x72 15cm 2τεμ. Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει αυτό το προϊόν από την Tns. Ανανεώστε τον ύπνο σας και αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί με στυλ και πολυτέλεια.
Τιμή 4,62 €

Maxi μπισκοτα 230gr classic

Τα Maxi μπισκότα 230gr classic είναι η απόλυτη απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την τέλεια συνδυασμό γεύσης και υφής, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα γλυκά. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να ανακαλύψετε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,01 €

Κύπελο λευκό χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ

Το λευκό κύπελο χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας! Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αυτό το κύπελο θα κάνει την καθημερινή σας κούπα καφέ πιο απολαυστική από ποτέ. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας με στυλ!
Τιμή 1,68 €