• Dollina καλσόν lycra velato 20den No3 μαυρο
  • Dollina καλσόν lycra velato 20den No3 μαυρο
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDi Dollina

Dollina καλσόν lycra velato 20den No3 μαυρο

Το Dollina καλσόν lycra velato 20den No3 μαύρο της εταιρίας Di Dollina είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσφέρει άνεση και στυλ. Με τη μοναδική του υφή και την απαλή του υφή, αυτό το καλσόν θα σας κάνει να νιώθετε όμορφες και σικάτες όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γκαρνταρόμπα σας με ένα κομμάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
31145
5201836202117
2,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bic καλσόν collant 20den No3-4 off black

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 off black είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή τους, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα και εμπιστοσύνη σε κάθε σας βήμα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομψό και διαχρονικό κομμάτι από την Bic.
Τιμή 1,56 €

Bic καλσόν collant 20den No1-2 off black

Τα Bic καλσόν collant 20den No1-2 off black είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει με στυλ και κομψότητα. Με την άριστη ποιότητα και την απαλή υφή τους, θα νιώσετε άνετα και εμφανίστε εντυπωσιακή σε κάθε περίσταση. Απογειώστε το ντύσιμό σας με τα Bic καλσόν collant 20den No1-2 off black και εντυπωσιάστε όλους με το στυλ και την κομψότητά σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε τη θηλυκότητά σας!
Τιμή 1,56 €

Bic καλσόν vivant 40den large μαύρο

Τα Bic καλσόν Vivant 40den large σε μαύρο χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για να αισθανθείτε άνετα και στυλάτα όλη μέρα. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άψογη εφαρμογή, αυτά τα καλσόν θα ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.
Τιμή 3,69 €

Dollina καλσόν lycra velato 20den No4 μαύρο

Τα Dollina καλσόν lycra velato 20den No4 σε μαύρο χρώμα από την εταιρία Di Dollina είναι ο απόλυτος συνδυασμός ποιότητας και στυλ. Με τη μεταξένια υφή τους και την άνετη εφαρμογή τους, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να νιώσετε ακόμα πιο εντυπωσιακή και αυτοπεποίθηση. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε το στυλ και την θηλυκότητά σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 2,62 €

Bic καλσόν collant 20den No3-4 γραφίτης

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 γραφίτης είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με την απαλή υφή τους και την ανθεκτικότητά τους, τα καλσόν αυτά θα σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ζευγάρι από τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 γραφίτης και να ξεχωρίσετε με το στυλ σας!
Τιμή 1,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλλατίνη cookie με κακάο & κομματάκια σοκολάτας 175gr

Η αγαπημένη γεύση των κλασικών Αλλατίνη Cookie σε τρεις γεύσεις, για να τα απολαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας: με Κομμάτια Σοκολάτας, με Κακάο και Κομμάτια Σοκολάτας, με Κομμάτια Σοκολάτας και Φουντουκιού.

Τιμή 1,23 €

AIM οδοντόκρεμα white system 75ml

Η ΑΙΜ White System περιέχει ένα φυσικό συστατικό λεύκανσης που είναι ήπιο με το σμάλτο των δοντιών. Η ήπια σύνθεση της AIM White System καθαρίζει το σμάλτο των δοντιών και αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες ενώ, βοηθά στη προστασία της υγείας των δοντιών και προσφέρει αίσθηση δροσιάς που διαρκεί.

Τιμή 1,97 €

Premium μαρκαδόρος ανεξίτηλος μαύρος 10τεμ

Ο Premium μαρκαδόρος ανεξίτηλος μαύρος 10τεμ της εταιρίας Premium είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε δημιουργική σας δραστηριότητα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ανεξίτηλα σχέδια που θα διαρκέσουν με το πέρασμα του χρόνου. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τον σήμερα και ξεχωρίστε με το στυλ και την ποιότητά σας!
Τιμή 5,46 €