• Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 κάραμελ
  • Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 κάραμελ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDi Dollina

Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 κάραμελ

Τα Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 κάραμελ της εταιρίας Di Dollina είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί κομψή και άνετη. Με τη μοναδική τους ποιότητα και στυλ, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε τον εσωτερικό σας καλλιτέχνη με το Dollina καλσόν lycra elegance 40den No2 κάραμελ!
31124
5201836204173
4,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο

Ανανεωτικό και μοντέρνο καλσόν με μαύρο χρώμα, ιδανικό για κάθε εμφάνιση. Το Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 της εταιρίας Di Dollina χαρίζει άνεση και στυλ σε κάθε γυναίκα που το επιλέγει. Απογειώστε το ντύσιμό σας με αυτό το κομψό κομμάτι και ξεχωρίστε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 4,75 €

Bic καλσόν molas 20den medium μαύρο

Το Bic καλσόν molas 20den medium μαύρο είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα καλσόν που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Η άνεση, η ποιότητα και η ευκολία χρήσης που προσφέρει είναι ανεπανάληπτες. Με το Bic καλσόν molas 20den medium μαύρο, θα νιώσετε σίγουρα ότι κάνετε τη σωστή επιλογή. Μην το σκέφτεστε δύο φορές - απλά πρέπει να το δοκιμάσετε για να το πιστέψετε.
Τιμή 2,95 €

Dollina καλσόν lycra velato 20den No2 πέππερ

Τα Dollina καλσόν lycra velato 20den No2 πέππερ της εταιρίας Di Dollina είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί σέξι και εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Με τη μοναδική τους υφή και την άνετη εφαρμογή, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Απογειώστε το ντύσιμό σας με ένα ζευγάρι Dollina καλσόν και νιώστε τη διαφορά!
Τιμή 2,62 €

Bic καλσόν molas 20den large μαύρο

Τα Bic καλσόν molas 20den large σε μαύρο χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται άνετα και στυλάτη κάθε μέρα. Με τη μοναδική ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, τα καλσόν Bic θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομψό και ποιοτικό κομμάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 2,95 €

Bic καλσόν vivant 40den medium μελί

Τα Bic καλσόν Vivant 40den σε μέγεθος medium σε μέλι χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητα της εταιρίας Bic, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να αισθανθείτε αυτοπεποίθηση και εντυπωσιασμένοι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ζευγάρι καλσόν που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 3,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Long chips από πουρέ πατάτας με τυρί 75gr

Οι Long Chips είναι οι νόστιμες πατατοτσιπς που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις συνηθισμένες τσιπς! Με την απαλή γεύση του πουρέ πατάτας και τον πλούσιο τυρί, αυτό το συνδυασμό θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τα Long Chips σε κάθε διάθεση και ανακαλύψτε τη νέα εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,22 €

Felce azzurra αφρόλουτρο κλασικό 650ml

Αναδείξτε την κλασική αίσθηση του FELCE AZZURRA με το αφρόλουτρο "Classico". Με μία παράδοση που χρονολογείται από δεκαετίες, αυτό το αφρόλουτρο φέρνει μια πολυτελή, ελαφριά σύνθεση που καθαρίζει, ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα σας αρωματισμένο με το αγαπημένο και διαχρονικό άρωμα της FELCE AZZURRA.

Τιμή 2,77 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο αλόη βέρα 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Farcom, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 2,25 €

Omay αποσμητικό χώρου baby 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €