• Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο Di Dollina - 1
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο Di Dollina - 2
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο Di Dollina - 3
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο Di Dollina - 4
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο Di Dollina - 5
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο Di Dollina - 6
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο Di Dollina - 1
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο Di Dollina - 2
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο Di Dollina - 3
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο Di Dollina - 4
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο Di Dollina - 5
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο Di Dollina - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDi Dollina

Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 μαύρο

Ανανεωτικό και μοντέρνο καλσόν με μαύρο χρώμα, ιδανικό για κάθε εμφάνιση. Το Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No3 της εταιρίας Di Dollina χαρίζει άνεση και στυλ σε κάθε γυναίκα που το επιλέγει. Απογειώστε το ντύσιμό σας με αυτό το κομψό κομμάτι και ξεχωρίστε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα μόνο κλικ!
13095
5201836505027
4,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dollina καλσόν lycra velato 15den No3 καραμελ

Τα Dollina καλσόν lycra velato 15den No3 καραμέλ της εταιρίας Di Dollina είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει σέξι και εμπνευσμένη. Με την υπέροχη υφή τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα κάνουν κάθε σας εμφάνιση μοναδική. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε το στυλ και την θηλυκότητά σας με τον πιο κομψό τρόπο.
Τιμή 2,62 €

Bic καλσόν molas 20den extra large μαύρο

Τα Bic καλσόν molas 20den χlarge μαύρα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και στυλ. Με τη μοναδική ποιότητα και αντοχή της εταιρίας Bic, αυτά τα καλσόν θα σας κρατήσουν άνετη όλη μέρα. Η μαύρη απόχρωση είναι κλασική και ευέλικτη, κατάλληλη για κάθε εμφάνιση. Αποκτήστε τα Bic καλσόν molas 20den χlarge μαύρα τώρα και ξεχωρίστε!

Τιμή 2,95 €

Dollina καλσόν hellanca one size No4-5 20den

Τα καλσόν Dollina Hellanca 20den της Di Dollina είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί σέξι και κομψή κάθε στιγμή της ημέρας. Με μοναδικό design και άνετη εφαρμογή, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 1,95 €

Bic καλσόν molas 20den large μαύρο

Τα Bic καλσόν molas 20den large σε μαύρο χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται άνετα και στυλάτη κάθε μέρα. Με τη μοναδική ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, τα καλσόν Bic θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομψό και ποιοτικό κομμάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 2,95 €

Bic καλσόν medias 15den small μελί

Τα Bic καλσόν medias 15den small σε μέλι χρώμα είναι μια ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Με μοντέρνο design και άνετη εφαρμογή, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να αισθάνεστε σέξι και αυτοπεποίθηση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια νέα πνοή στη γκαρνταρόμπα σας!
Τιμή 2,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Tiger χαρτί κουζίνας 600gr

Το Tiger χαρτί κουζίνας 600gr είναι μια ποιοτική επιλογή για τον καθαρισμό και τη συντήρηση της κουζίνας σας. Με μεγάλη απορροφητικότητα και αντοχή, το χαρτί αυτό είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των επιφανειών, των σκευών και των μαγειρικών σκευών σας. Επιπλέον, το Tiger χαρτί κουζίνας έχει ειδική επεξεργασία που το καθιστά ανθεκτικό στη διάβρωση και τη φθορά από τα χημικά καθαριστικά. Αποτελεί μια πρακτική και αποτελεσματική λύση για την κα
Τιμή 1,93 €

Μακο ρύζι νυχάκι 500gr

Ρύζι νυχάκι της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Ρύζι λευκό και μακρύσπερμο. Το λευκό-κρυσταλιζέ του χρώμα επιτυγχάνεται με τη λεύκανση. Δίνει αποτέλεσμα όχι σπυρωτό, αλλά και λιγότερο χυλωμένο απ’ ότι το ρύζι καρολίνα.

Τιμή 0,97 €

Break σοκολάτα γάλακτος 85gr

Κλασική γεύση σοκολάτας γάλακτος που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Η μόνη τετράγωνη σοκολάτα στην Ελλάδα, η Break της ΙΟΝ, έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να καθιερωθεί σαν μια από τις πιο αγαπημένες σοκολάτες όλων των ηλικιών και όλων των ανθρώπων που χαρακτηρίζονται από ζωντάνια, ενεργητικότητα και ανεξάντλητη διάθεση για ζωή! Σίγουρα η βελούδινη υφή της είναι ένας από τους λόγους που την αγαπάμε τόσο πολύ.

Τιμή 1,60 €

Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ

Το Softcare χαρτί υγείας 95gr 4φυλλο 10τεμ αναφέρεται σε πακέτο χαρτικού υγείας το οποίο περιέχει 10 ρολλά χαρτικού υγείας. Το κάθε ρολλό έχει 4 φύλλα και το βάρος του χαρτικού υγείας είναι 95 γραμμάρια.

Τιμή 3,29 €