• Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο Di Dollina - 1
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο Di Dollina - 2
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο Di Dollina - 3
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο Di Dollina - 4
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο Di Dollina - 5
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο Di Dollina - 6
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο Di Dollina - 1
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο Di Dollina - 2
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο Di Dollina - 3
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο Di Dollina - 4
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο Di Dollina - 5
  • Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο Di Dollina - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDi Dollina

Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο

Το Dollina καλσόν mf opaque 3d 50den No2 μαύρο της εταιρίας Di Dollina είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας προσφέρει άνεση και στυλ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με τη μοναδική του υφή και την εξαιρετική αντοχή του, το καλσόν Dollina θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα και περιποιημένα σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στο ντύσιμό σας!
13093
5201836505010
4,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bic καλσόν collant 20den No3-4 γραφίτης

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 γραφίτης είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με την απαλή υφή τους και την ανθεκτικότητά τους, τα καλσόν αυτά θα σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ζευγάρι από τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 γραφίτης και να ξεχωρίσετε με το στυλ σας!
Τιμή 1,56 €

Bic καλσόν medias 15den small μελί

Τα Bic καλσόν medias 15den small σε μέλι χρώμα είναι μια ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Με μοντέρνο design και άνετη εφαρμογή, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να αισθάνεστε σέξι και αυτοπεποίθηση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια νέα πνοή στη γκαρνταρόμπα σας!
Τιμή 2,30 €

Bic καλσόν vivant 40den large μαύρο

Τα Bic καλσόν Vivant 40den large σε μαύρο χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για να αισθανθείτε άνετα και στυλάτα όλη μέρα. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άψογη εφαρμογή, αυτά τα καλσόν θα ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.
Τιμή 3,69 €

Dollina καλσόν lycra velato 15den No3 μαυρο

Τα Dollina καλσόν lycra velato 15den No3 σε μαύρο χρώμα από την εταιρία Di Dollina θα σας προσφέρουν άνεση και στυλ κάθε φορά που τα φοράτε. Με υψηλή ποιότητα υφάσματος και ανθεκτικότητα στη χρήση, αυτά τα καλσόν θα γίνουν η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση. Αναδείξτε το στυλ και την θηλυκότητά σας με αυτά τα υπέροχα καλσόν!
Τιμή 2,62 €

Bic καλσόν collant 20den No3-4 off black

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 off black είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή τους, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα και εμπιστοσύνη σε κάθε σας βήμα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομψό και διαχρονικό κομμάτι από την Bic.
Τιμή 1,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Break σοκολάτα γάλακτος 85gr

Κλασική γεύση σοκολάτας γάλακτος που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Η μόνη τετράγωνη σοκολάτα στην Ελλάδα, η Break της ΙΟΝ, έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να καθιερωθεί σαν μια από τις πιο αγαπημένες σοκολάτες όλων των ηλικιών και όλων των ανθρώπων που χαρακτηρίζονται από ζωντάνια, ενεργητικότητα και ανεξάντλητη διάθεση για ζωή! Σίγουρα η βελούδινη υφή της είναι ένας από τους λόγους που την αγαπάμε τόσο πολύ.

Τιμή 1,60 €

Γιώτης φαρίνα κόκκινη 3x500gr

Η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, είναι το αλεύρι που για χρόνια εμπιστεύονται οι νοικοκυρές για να ετοιμάσουν τα πιο αφράτα νόστιμα κέικ αλλά και κάθε άλλη γλυκιά ή αλμυρή σπιτική δημιουργία. Η κλασσική για κέικ και γλυκίσματα.

Τιμή 3,24 €

Bref μπλοκ WC power active lemon 51ml

Με 40% περισσότερο άρωμα και καθαριστική δράση στον πυρήνα κάθε μπάλας συγκριτικά με το εξωτερικό περίβλημα, το Bref Power Active Pine αποτελεί την ιδανική επιλογή για την υγιεινή της τουαλέτας. Η μοναδική του σύνθεση 4 λειτουργειών το καθιστά ως την πρώτη επιλογή, καθώς αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει περισσότερη φρεσκάδα. Απλά τοποθετήστε το προϊόν στο χείλος της λεκάνης, προσαρμόστε το σύμφωνα με τη ροή του νερού και απολαύστε μέγιστη καθαριότητα και φρεσκάδα σε κάθε χρήση!

Τιμή 1,48 €

Alufix σακούλες ψησίματος 25x55cm 4τεμ

Οι Alufix σακούλες ψησίματος 25x55cm 4τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε είδους ψήσιμο. Αποκτήστε τις Alufix σακούλες ψησίματος τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν!
Τιμή 0,82 €

Nature valley μπάρες πρωτεϊνης με σοκολάτα 4x40gr

Οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley με σοκολάτα 4x40gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό, γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και την αγαπημένη γεύση της σοκολάτας, αυτές οι μπάρες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή σας ζωή. Απολαύστε τις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με τις μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley.
Τιμή 4,70 €