• Νέο
  • Πακέτο
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 3x400ml
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 3x400ml
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 3x400ml
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 3x400ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFinish

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 3x400ml

50803
2501141755294
8,19 €

Αντί για 8,41 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων gel κλασικό 30μεζ 600ml

Η Finish προσφέρει το ιδανικό gel πλυντηρίου πιάτων που θα σας εντυπωσιάσει. Με τη συνδυαση της ισχυρής φόρμουλας του Finish gel regular 30μεζ 600ml, τα πιάτα σας θα λάμψουν και θα είναι απόλυτα καθαρά. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα αποτελέσματα να μιλήσουν από μόνα τους.
Τιμή 4,98 €

Spark ultramax W33 υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Spark ultramax w33 είναι ένα υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε συσκευασία 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε για να παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και λάμψη στα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και χωρίς υπολείμματα. Είναι κατάλληλο για όλες τις τύπους πλυντηρίων πιάτων και είναι εύκολο στη χρήση. Αναζητήστε το Spark ultramax w33 για ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων.

Τιμή 8,72 €

Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα πιάτα της λαμπερά και καθαρά. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα από την φθορά. Αποκτήστε το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion και απολαύστε άψογα καθαρά αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 8,09 €

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball ultimate χωρίς άρωμα 30τεμ

Οι Finish ultimate ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Allin1 χωρίς άρωμα 30τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να έχει λαμπερά και καθαρά πιάτα σε κάθε πλύση. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Finish, οι ταμπλέτες αυτές εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο δύσκολες λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύουν το πλυντήριο πιάτων σας από την συσσώρευση αλάτων και αλάτων. Αγοράστε σήμερα τις Finish ultimate ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτω
Τιμή 6,92 €

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 2x400ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων original 400ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και λεία υφή στα πιάτα σας. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα καθαρισμού και λάμψης, ενώ προστατεύει τα πιάτα σας από τις φθορές του χρόνου. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων original 400ml τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!

Τιμή 5,59 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Handy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x75cm 10τεμ

Οι Handy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x75cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε το χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα απορρίμματα σας με άνεση και ασφάλεια. Μην αφήνετε την αναταραχή να σας εμποδίσει - επιλέξτε τις Handy σακούλες απορριμμάτων για μια άνετη και οργανωμένη λύση!
Τιμή 0,87 €

Soflan υγρό για πλύσιμο ρούχων στο χέρι 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soflan μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στον λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Συνιστάται για πλύσιμο στο χέρι, διαλύεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε θερμοκρασίες κάτω των 30°C.

Διαρκεί για 18 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,55 €

Eurolamp λάμπα νυκτός πράσινη E14 T23 5W 20x53mm 3τεμ

Η Eurolamp λάμπα νυκτός πράσινη E14 T23 5W έχει διαστάσεις 20x53mm και πωλείται σε συσκευασία των 3 τεμαχίων. Είναι κατάλληλη για χρήση σε νυκτερινά φωτιστικά ή λαμπτήρες με βάση E14. Η πράσινη απόχρωση της λάμπας προσφέρει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Ιδανική για δημιουργία ενός ζεστού και φιλόξενου περιβάλλοντος στο σπίτι ή στο γραφείο σας.
Τιμή 1,27 €

Tena discreet σερβιέτες ακράτειας maxi 12τεμ

Αυτή η σερβιέτα με ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ είναι ειδικάσχεδιασμένη για μέγιστη ασφάλεια και διακριτικότητα.

Η τεχνολογία instaDRy απομακρύνει άμεσα το υγρό απότο δέρμα βαθιά μέσα στη σερβιέτα προσφέροντας έτσι μια αίσθηση ασφάλειας διατηρώντας σας στεγνή. Ειδικά σχεδιασμένη για μέτριας μορφής ακράτειας. H TENA Discreet σας προσφέρει ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από διαρροές, οσμές και υγρασία.

Τιμή 5,07 €

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 2lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 2lt της εταιρίας Κύκλωψ είναι ο καλύτερος τρόπος να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, το μπωλ Κύκλωψ θα κάνει την κουζίνα σας να ξεχωρίζει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της αγοράς!
Τιμή 1,15 €