• Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων ultimate λεμόνι 15τεμ
  • Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων ultimate λεμόνι 15τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFinish

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων ultimate λεμόνι 15τεμ

Τα Finish 15 tabs lemon είναι η ιδανική λύση για να έχετε λαμπερά πιάτα και ποτήρια με ελάχιστη προσπάθεια. Η μοναδική τους σύνθεση αφαιρεί αποτελεσματικά και γρήγορα τις λεκέδες και τα υπολείμματα, αφήνοντας μια ευχάριστη μυρωδιά λεμονιού. Αποκτήστε τα Finish 15 tabs lemon τώρα και απολαύστε καθαρά αποτελέσματα που διαρκούν!
34296
8002910064761
3,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg

Το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Με την εξαιρετική του σύνθεση, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα πλυσίματος, αφήνοντας τα πιάτα σας αψεγάδιαστα και λαμπερά. Μην αφήνετε τις υπολείμματα να σας ενοχλούν, αποκτήστε το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg σήμερα και απολαύστε ένα άψογο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Τιμή 3,50 €

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball λεμόνι 85τεμ

Οι ταμπλέτες πλυντηρίου Finish All In 1 Max δρουν αποτελεσματικά χάρη στην τεχνολογία Powerball ώστε να αφαιρούν ξεραμένα υπολείμματα από τα πιάτα σας ενω παράλληλα προσφέρουν λάμψη στα σκεύη σας. 

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι αποτελεσματικό το προϊόν και αξίζει τα χρήματά του.

Τιμή 17,25 €
  • Νέο

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball quantum classic 16τεμ

Το Finish Quantum με Power Gel, το πιο καινοτόμο προϊόν μας μέχρι σήμερα, σας προσφέρει απόλυτη καθαριότητα και υπέροχη λάμψη.

Με την πρωτοπόρα τεχνολογία πολλαπλών θαλάμων, το καθένα από τα καθαριστικά συστατικά ενεργοποιείται τη στιγμή που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της πλύσης. Έτσι, δεν υπάρχει ανάγκη πρόπλυσης και εσείς απολαμβάνετε απίστευτη άνεση.

Το Power Gel με τεχνολογία γρήγορης διάλυσης, απομακρύνει τυχόν υπολείμματα, επιτυγχάνοντας έτσι απίστευτη λάμψη, ακόμη και σε συνθήκες πλύσης με σκληρό νερό.

Η λειτουργία Powerball, διεισδύει, διαλύεται και έπειτα απομακρύνει ξεραμένα υπολείμματα τροφίμων, ακόμη και μετά από 24 ώρες.

Η εξελιγμένης τεχνολογίας σκόνη με λευκαντικό, βρίσκει και εξαφανίζει ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες, όπως τους λεκέδες από καφέ και τσάι.

Τιμή 5,95 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 250ml

Το Καθαριστικό Πλυντηρίου Πιάτων Finish για Βαθύ Καθαρισμό, χάρη στη διφασική του σύνθεση, απομακρύνει κρυμμένη βρομιά και άλατα, αφήνοντας το πλυντήριό σας πεντακάθαρο και με φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 2,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με φυστικοβούτυρο 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €

Jumbo crunchy waves barbeque χωρίς γλουτένη 90gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το Jumbo crunchy waves barbeque χωρίς γλουτένη 90gr από την Ohonos snacks. Με την τέλεια συνδυασμό γεύσης και τραγανότητας, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη γεύση του μπάρμπεκιου χωρίς να ανησυχείτε για τη γλουτένη. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,12 €

Οινοποιία Μιχάλη Γεωργιάδη ερυθρός ξηρός οίνος 1,5lt

Κλασσική μέθοδος ερυθρής οινοποίϊσης σε ανοξειδωτες δεξαμενές υπό αυστηρό θερμοκρασιακό έλεγχο. Αλκοόλη 12%.Ολική οξύτητα 5,0gr/lt. Θειώδη(Ελεύθερο:40mg/lt & Ολικό:130mg/lt). Σάκχαρα 2,0gr/lt.

Τιμή 4,42 €

Farcom HD μάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών warm brown 400ml

Mάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών. Ζωντανεύει και φρεσκάρει προσωρινά το χρώμα των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φυσικά όσο και σε βαμμένα μαλλιά. Αποτελεί την τέλεια λύση για το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των βάφων.

Τιμή 6,45 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού