• Cillit bang spray καθαρισμού για μούχλα 750ml
  • Cillit bang spray καθαρισμού για μούχλα 750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCillit Bang

Cillit bang spray καθαρισμού για μούχλα 750ml

Το Cillit Bang spray καθαρισμού για μούχλα 750ml είναι το απόλυτο εργαλείο για να απομακρύνετε τη μούχλα από το σπίτι σας. Με μια μόνο ψεκαστική κίνηση, το Cillit Bang αφαιρεί αποτελεσματικά τη μούχλα και τα μικρόβια, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Μην αφήνετε τη μούχλα να καταστρέψει το σπίτι σας, επενδύστε στο Cillit Bang και απολαύστε έναν υγιή και καθαρό χώρο διαβίωσης.
36035
5011417561713
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh λεμόνι 3x1lt

To καθαριστικό πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Eίναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας, της τουαλέτας ευκολότερη υπόθεση.

Τιμή 9,19 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 400ml

Το Dettol all in one απολυμαντικό spray spring waterfall 400ml της εταιρίας Dettol είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Με ένα μοναδικό άρωμα ανανά και καταρράκτη, αυτό το απολυμαντικό spray θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποτελεί μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί ένα υγιεινό περιβάλλον για την οικογένειά της. Αγοράστε το τώρα ?
Τιμή 4,22 €

Αποσμίνη υγρό πολυκαθαριστικό με άρωμα πεύκου 1lt

Η Αποσμίνη είναι υγρό αποσμητικό σκεύασμα. Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, την λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη, τα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία. Αραιωμένο ή μη, αρκεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να εξαφανίσει κάθε δυσοσμία και παράλληλα να αρωματίσει το χώρο, αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου. Περιέχει μη ιονικούς γαλακτοματοποιητές και αρώματα, ενώ κατά το σφουγγάρισμα έχει και αντιστατική ιδιότητα.

Τιμή 6,32 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh λεμόνι 500ml

Το DETTOL ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ LEMON 500ML είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και ασφαλές. Με την ευχάριστη μυρωδιά λεμονιού, αυτό το υγρό καθαρισμού απομακρύνει τους μικροοργανισμούς και τις βακτήρια που μπορεί να βρίσκονται στις επιφάνειες του σπιτιού σας. Επιπλέον, η συσκευασία των 500ml είναι πρακτική και οικονομική, κάνοντας το DETTOL απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απο?
Τιμή 1,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Terravita σοκολάτα hazelnuts 100gr

Η Terravita σοκολάτα hazelnuts 100gr είναι το τέλειο επιδόρπιο για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να απολαύσετε τη γεύση των φουντουκιών. Με πλούσια σοκολάτα και φρέσκα φουντούκια, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αγοράστε τώρα τη Terravita σοκολάτα hazelnuts 100gr και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,63 €