• Berill καθαριστικό και περιποιητικό μαρμάρων 500ml
  • Berill καθαριστικό και περιποιητικό μαρμάρων 500ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBerill

Berill καθαριστικό και περιποιητικό μαρμάρων 500ml

47765
5201737012785
4,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο λεμόνι spray 750ml

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό, με σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο. Ένα μόνο πέρασμα αρκεί, για να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει αιτίες αλλεργιών που συνδέονται με τη σκόνη, τη γύρη, τον σκύλο και τη γάτα. Επιπλέον, αφαιρεί κάθε ίχνος βρομιάς και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι είναι ιδανικό για το μπάνιο, τη κουζίνα και τις επιφάνειες του σπιτιού,που πλένονται, όπως: ψυγεία, νεροχύτες, μπανιέρες, βρύσες, πόμολα, επιφάνειες γραφείου, καρέκλες, έπιπλα βεράντας κλπ.

Τιμή 2,79 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος για ευαίσθητες επιφάνειες 1lt

Το KLINEX Καθαριστικό Πατώματος Ευαίσθητες Επιφάνειες είναι ένα απολυμαντικό χωρίς χλώριο κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρις στη σύνθεση του καθαρίζει και απολυμαίνει από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρεί αιτίες αλλεργιών και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι φιλικό για κάθε είδους επιφάνεια που πλένεται ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες και ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τιμή 2,14 €
Sweep καθαριστικό γενικής χρήσης ροζ 950ml Sweep καθαριστικό γενικής χρήσης ροζ 950ml
Περιορισμένη προσφορά!

Sweep καθαριστικό γενικής χρήσης ροζ 950ml

To Sweep® Supercleaner είναι ένα υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης ικανό να

καθαρίζει με ασφάλεια κάθε επιφάνεια που πλένεται. Η ισχυρή του δράση σε

επίμονα λίπη και βρωμιές συνδυάζεται με την ικανότητά του να καθαρίζει

αποτελεσματικά σε μεγάλο εύρος εφαρμογών.

Κανονική τιμή 3,56 € Τιμή 3,21 €
  • -0,35 €
  • -0,35 €

Spark ultra καθαριστικό πατώματος με κεράσι 4lt

Υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με αλκοόλη και άρωμα φρεσκάδας cherry blossom που διαρκεί.

Καθαρίζει επίμονους λεκέδες και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα μετά την χρήση του. Δοσολογία 50-100 ml ανά 10 λίτρα νερού.

Συσκευαία: 4 lt

Τιμή 3,79 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεβάντα 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 96% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και καθαριότητας. Με τη σύνθεσή του που διαλύει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας.
Τιμή 1,27 €

Elephant twisted πρέτσελς καραμελωμένο κρεμμύδι 70gr

Η Elephant twisted pretzel 70gr είναι ένα πεντανόστιμο και τραγανό σνακ που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη γεύση του. Η συνδυασμένη γεύση της καραμελωμένου κρεμμυδιού προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Απολαύστε το ως σνακ στο γραφείο, στο σχολείο ή στο σπίτι και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρει η Elephant twisted pretzel 70gr.
Τιμή 0,98 €

Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ

ΦΙΔΑΚΙ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ MR FIST 10 ΤΕΜ.

Χαρακτηριστικά Q: Oι εντομοαπωθητικές σπείρες προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τα ενοχλητικά τσιμπήματα των κουνουπιών τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Κάθε σπείρα (φιδάκι) διαρκεί 8 ώρες.

Τιμή 0,87 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray paradise moments 150ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της Fa σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Είναι πιο φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα καθώς δεν περιέχει αλουμίνιο, μειώνοντας την πιθανότητα ερεθισμού. Τέλος, διαθέτει σύνθεση η οποία δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα κατά την χρήση του.

Φύλο: Γυναίκα

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Τύπος: Spray

Τιμή 2,15 €

Axion υγρό καθαρισμού για λίπη & λάδια 4lt

Το Axion υγρό καθαρισμού για λίπη και λάδια σε συσκευασία των 4 λίτρων είναι ένα ισχυρό καθαριστικό που σχεδιάστηκε ειδικά για την αποτελεσματική αφαίρεση λιπαρών ρύπων από διάφορες επιφάνειες. Η μεγάλη συσκευασία εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης, καθιστώντας το κατάλληλο για επαγγελματική ή συχνή οικιακή χρήση.

Η σύνθεσή του αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους επίμονους λιπαρούς λάδιους και άλλες οργανικές ρύπες, εξασφαλίζοντας έναν υψηλό βαθμό καθαριότητας. Είναι κατάλληλο για χρήση σε κουζίνες, εστιατόρια, βιομηχανικούς χώρους και άλλες περιοχές όπου η επεξεργασία τροφίμων ή η παρασκευή φαγητού μπορεί να προκαλεί εντονότερες εναποθέσεις λιπαρών ρύπων.

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται στη συσκευασία για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του προϊόντος.

Τιμή 5,66 €