• Wc net intense gel ocean fresh 750ml Wc Net - 1
  • Wc net intense gel ocean fresh 750ml Wc Net - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWc Net

Wc net intense gel ocean fresh 750ml

Το Wc net intense gel ocean fresh 750ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε έναν αέρα φρεσκάδας στο μπάνιο σας. Η έντονη μυρωδιά του ωκεανού θα σας ταξιδέψει σε μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Με το Wc net intense gel ocean fresh 750ml η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία από τη βρωμιά και τα μικρόβια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και δροσερό μπάνιο κάθε μέρα!
18568
8004050036738
2,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
1. Σηκώστε το καπάκι της τουαλέτας.
2. Για να ανοίξετε το καπάκι πιέστε τις δύο πλευρές του και ξεβιδώστε.
3. Γυρίστε ανάποδα το μπουκάλι ώστε να γεμίσει ο λαιμός του.
4. Για να καθαρίσετε, κατευθύνετε το προϊόν κάτω από το χείλος της λεκάνης και πιέστε σταθερά για να καλύψετε ολόκληρη την επιφάνεια της λεκάνης.
5. Βουρτσίστε ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια της λεκάνης και τραβήξτε το καζανάκι.
6. Τοποθετήστε το καπάκι στην αρχική του θέση και κλείστε το καλά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μακριά από παιδιά.
Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
Μην αναμιγνύετε με λευκαντικό ή τυχόν άλλο οικιακό καθαριστικό.

Για χρήση στη λεκάνη της τουαλέτας μόνο.
Δερματικά εγκαυματα
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Klinex υγρό καθαριστικό τουαλέτας WC φρεσκάδα ωκεανού 750ml

Ανανεωτική φρεσκάδα Ωκεανού στην τουαλέτα σας με το Klinex WC gel 750ml. Αποκτήστε το τώρα με έκπτωση 50% και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαριότητας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 1,93 €

Viakal καθαριστικό μπάνιου κλασικό 500ml

Το Viakal Classic είναι ιδανικό για να αφαιρείτε ακόμη και τα πιο επίμονα άλατα και για να καθαρίζετε τα υπολείμματα σαπουνιού και τα στίγματα νερού στο μπάνιο και την κουζίνα σας. Η συχνή χρήση του Viakal προλαμβάνει την επανεμφάνιση των αλάτων. Η ειδική σύνθεσή του σέβεται τις επιφάνειες και βοηθά στην αποφυγή επανεμφάνισης των αλάτων.

Τιμή 3,06 €

Flup αποφρακτικό με κρύο νερό 3x60gr

"Σκόνη για την απόφραξη και συντήρηση σωλήνων και αποχετεύσεων. Ξεβουλώνει αμέσως. Χάρη στην ειδική του σύνθεση το FLUP, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ξεβουλώνει αμέσως νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κλπ. μόνο με την προσθήκη νερού, χωρίς να προκαλεί βλάβες στα σιφώνια και στους σωλήνες, ακόμη και τους πλαστικούς. Επιπλέον, επειδή καταπολεμά τις οργανικές ουσίες, (διαλύει τρίχες, λίπη, σαπούνι κλπ.) διατηρεί τις αποχετεύσεις καθαρές, απαλλαγμένες από τις δυσάρεστες οσμές, γι΄αυτό, συνιστάται και η συστηματική χρήση του μια φορά το μήνα."

Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει υδροξείδιο του νατρίου και αρωματικές ουσίες.

  1. Απομακρύνετε τα νερά που λιμνάζουν με ένα σφουγγάρι.
  2. Αδειάστε το περιεχόμενο του φακέλου εντός της τρύπας της αποχέτευσης.
  3. Αμέσως μετά ρίξτε λίγο-λίγο και με προσοχή ένα φλιτζάνι (περίπου 40 γραμμάρια) κρύο νερό βρύσης.
  4. Απομακρυνθείτε και περιμένετε περίπου 15 λεπτά να δράσει το προϊόν. Μετά ανοίξτε τη βρύση και αφήστε να τρέξει άφθονο νερό.
  5. Αν το πρόβλημα επιμένει μπορείτε να δοκιμάσετε και δεύτερη φορά, αλλά όχι τρίτη γιατί τότε μπορεί να υπάρχει γενικότερο υδραυλικό πρόβλημα."
Τιμή 2,17 €

Bolsom κατά των αλάτων 1lt

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Bolsom, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Τιμή 2,15 €

Klinex υγρό καθαριστικό κατά των αλάτων αφρός artic spray 435ml

Η KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του σύνθεση κατά των αλάτων, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και αρωματικού μπάνιου με το KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml.
Τιμή 2,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Chupa chups αρωματικό κερί λεμόνι & λάιμ 85gr

Ζεστό και φρέσκο, το αρωματικό κερί Chupa Chups λεμόνι & λάιμ θα γεμίσει τον χώρο σας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε τη μαγεία των αρωμάτων Chupa Chups και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία αρωματισμού!
Τιμή 1,60 €

Palmolive αφρόλουτρο aroma relax 650ml

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης με το Palmolive αφρόλουτρο aroma relax 650ml. Απολαύστε την αίσθηση των αρωματικών εκχυλισμάτων που ξυπνούν τις αισθήσεις και αφήνουν το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Απλά απολαύστε τη στιγμή!
Τιμή 2,74 €

Παπουτσάνης karavaki κρεμοσάπουνο κλασικό 900ml

Το κρεμοσάπουνο Παπουτσάνης karavaki κλασικό 900ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα με μια μόνο πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 1,94 €

Mexilla τορτίγια σίτου 25cm 6τεμ 360gr

Φτιάξτε τις αγαπημένες σας μεξικάνικες συνταγές με τις τορτίγες από αλεύρι σίτου της Mexilla! Χρησιμοποιήστε τες για να φτιάξετε τα αγαπημένα σας tacos, quesadillas, burritos ή όποια άλλη συνταγή μπορεί να βάλει ο νους σας!

Τιμή 1,47 €