• Klinex wc gel 750ml- φρεσκαδα ωκεανου  -50%  - 1
  • Klinex wc gel 750ml- φρεσκαδα ωκεανου  -50%  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKlinex

Klinex υγρό καθαριστικό τουαλέτας WC φρεσκάδα ωκεανού 750ml

Ανανεωτική φρεσκάδα Ωκεανού στην τουαλέτα σας με το Klinex WC gel 750ml. Αποκτήστε το τώρα με έκπτωση 50% και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαριότητας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, αποκτήστε το τώρα!
34878
8720182432100
1,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spark wc υγρό τουαλέτας με ενεργό χλώριο φρεσκάδα πεύκου 750ml

Καθαριστικό υγρό λεκάνης σε παχύρρευστη μορφή της εταιρείας Spark, το οποίο συμβάλλει στον καθαρισμό της από άλατα, πουρί, διάφορους ρύπους και δυσάρεστες οσμές. Η δράση του διαρκεί περισσότερο, χάρη στην παχύρρευστη σύνθεση του.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,43 €

DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER

Υδατικό διάλυμα υδροχλωρικού οξεώς. Για τον καθαρισμό αλάτων και πουρί. Λεκάνες, wc, μάρμαρα, πλακάκια, νιπτήρες, λουτρά κ.τ.λ. Το προϊόν είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των αλάτων από τις λεκάνες του μπάνιου από τα άλατα που επικάθονται σε αυτές. Με την σύνθεση του καταφέρνει να καθαρίζει χωρίς να καταστρέφει το σμάλτο από τα είδη υγιεινής. Κατάλληλο για δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού της τουαλέτας .

Τιμή 0,56 €

Bolsom κατά των αλάτων 1lt

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Bolsom, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Τιμή 2,15 €

Spark wc υγρό τουαλέτας με ενεργό χλώριο φρεσκάδα ωκεανού 750ml

Καθαριστικό υγρό λεκάνης σε παχύρρευστη μορφή της εταιρείας Spark, το οποίο συμβάλλει στον καθαρισμό της από άλατα, πουρί, διάφορους ρύπους και δυσάρεστες οσμές. Η δράση του διαρκεί περισσότερο, χάρη στην παχύρρευστη σύνθεση του.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,43 €

Ajax WC expert spray υγρό καθαριστικό και απολυμαντικό επιφανειών 500ml

Το Ajax WC expert καθαρίζει τη λεκάνη μέσα, έξω και ανάποδα. Καθαρίζει σε βάθος κάτω από το χείλος της λεκάνης, αφαιρεί τα άλατα και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Απολυμαίνει σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηριδίων σέβοντας τις επιφάνειες.

Τιμή 4,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods color 54τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Color 54τεμ είναι η τέλεια επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα και λαμπερά χρώματα. Ξεχάστε τον κόπο του μέτρημα και τη διανομή του υγρού, απλά ρίξτε μια κάψουλα στο πλυντήριο και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα άγγιγμα χρώματος. Αποκτήστε τις Ariel All in 1 Pods Color 54τεμ τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο ρούχων!
Τιμή 18,36 €

Lux σαπούνι velvet touch 80gr

Σαπούνι Velvet Glow με άρωμα από νότες λευκών λουλουδιών όπως γιασεμί & γλυκερίνη για απαλό και αρωματικό δέρμα.

Τιμή 0,41 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on go men & care cool fresh 50ml

Το Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml είναι ο τέλειος τρόπος για να νιώσετε δροσιά και φρεσκάδα όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει προστασία κατά των μυρωδιών και ενυδατώνει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης που θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.
Τιμή 2,00 €

Ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm

Η ταινία συσκευασίας διαφανή 50x48cm είναι ο τέλειος συνεργάτης για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την απίστευτη αντοχή της και τη διαφάνειά της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας θα προστατευθούν από κάθε είδους ζημιά. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ταινία συσκευασίας διαφανή και απογειώστε τις πωλήσεις σας!
Τιμή 0,47 €

Milka σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr

Η Milka σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση της μείγματος τριών διαφορετικών σοκολάτας, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει κάθε μπουκιά από αυτή την νόστιμη σοκολάτα Milka. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,06 €