• Asil κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο4 27lt
  • Asil κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο4 27lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAsil

Asil κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο4 27lt

Ο κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο4 27lt της εταιρίας Asil είναι ο απαραίτητος σύμμαχος στον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την μοντέρνα σχεδίασή του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε χώρο. Μεγάλη χωρητικότητα 27lt, εύκολος στη χρήση και ανθεκτικός στη χρήση. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα.
18057
8697762461594
8,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός 37x30x60cm 35lt

Ανακαλύψτε τον αιωρούμενο πλαστικό κάδο Sterk Smart, ιδανικός για τον χώρο σας! Με διαστάσεις 37x30x60cm και χωρητικότητα 35lt, είναι ο τέλειος σύντροφος για την οργάνωση και την καθαριότητα σας. Αποκτήστε τον τώρα και απογειώστε τον χώρο σας με στιλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 9,43 €

Okay καλαθάκι πλαστικό λευκό 25x10x6cm

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με το λευκό πλαστικό καλαθάκι 25x10x6cm της εταιρίας Okay. Ιδανικό για την οργάνωση και την τακτοποίηση των αντικειμένων σας, αυτό το καλαθάκι θα δώσει μια μοντέρνα νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και κομψή αισθητική στο σπίτι σας!
Τιμή 1,52 €

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός 45x28x20cm 14lt

Ο αιωρούμενος πλαστικός κάδος της εταιρίας Sterk είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Με διαστάσεις 45x28x20cm και χωρητικότητα 14lt, αυτός ο κάδος προσφέρει μεγάλο χώρο αποθήκευσης ενώ παράλληλα εξοικονομεί χώρο στο χώρο σας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του κάνουν ιδανικό για κάθε χώρο, ενώ η εύκολη τοποθέτηση του ως αιωρούμενος τον κάνει ακόμα πιο πρακτικό. Αποκτήστε τον σήμερα κ?
Τιμή 4,96 €

Sterk κάδος πεντάλ casandra 6lt

Ο κάδος πεντάλ Casandra 6lt της εταιρίας Sterk είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, προσθέτει στυλ και λειτουργικότητα στο χώρο σας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργικότητα και στυλ σε μια μοναδική πρόταση.
Τιμή 5,09 €

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός 37x23x18cm 8lt

Ο αιωρούμενος πλαστικός κάδος της Sterk είναι ο τέλειος σύμμαχος για την τάξη και την οργάνωση στο σπίτι ή το γραφείο σας. Με τις διαστάσεις 37x23x18cm και χωρητικότητα 8lt, είναι ο ιδανικός χώρος για τα απορρίμματα σας. Η ποιότητα και η αντοχή του πλαστικού υλικού του το καθιστούν μια μακροχρόνια επένδυση. Αποκτήστε τον σήμερα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!

*Το χρώμα του κάδου είναι τυχαίο.

Τιμή 3,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Red rose σφουγγαρίστρα οικονομική

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,15 €

Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m

Ανακαλύψτε το νέο Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m και εξασφαλίστε όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας εργασίες. Αποκτήστε την ανθεκτικότητα και την ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση σας περιμένει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας βοηθήσει σε κάθε σας εργασία.
Τιμή 1,48 €

O.B. ταμπόν original normal 16τεμ

Ταμπόν με Dynamic Fit™ technology για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία.

Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια.

Με κάλυμμα SilkTouch™ για εύκολη τοποθέτηση.

Κατάλληλo για μέρες με ελαφριά έως μέτρια ροή.

Τιμή 2,77 €

Ζαναέ τοματοπολτός 28-30% 200gr

Ο Ζαναέ τοματοπολτός 28-30% σε συσκευασία των 200gr είναι ένα προϊόν που περιέχει τοματοπολτό με περιεκτικότητα σε τομάτες 28-30%. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαγειρικές συνταγές για να προσθέσει γεύση και χρώμα στα φαγητά. Είναι ένα χρήσιμο και πρακτικό προϊόν για την κουζίνα.
Τιμή 0,97 €

Tns σετ βαφης μαλλιων πλαστικο 2 χρωματα 32-950-1280

Το Tns σετ βαφής μαλλιών πλαστικό 2 χρωμάτων 32-950-1280 της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν λαμπερά και ζωντανά μαλλιά. Με αυτό το σετ, μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας στο σπίτι σας, με αποτελέσματα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το look σας!
Τιμή 1,07 €