• Halls καραμέλες κλασικές χωρίς ζάχαρη 33,5gr
  • Halls καραμέλες κλασικές χωρίς ζάχαρη 33,5gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHalls

Halls καραμέλες κλασικές χωρίς ζάχαρη 33,5gr

Ανανεώστε την αναπνοή σας με τις αναζωογονητικές καραμέλες μέντας Halls, χωρίς ζάχαρη. Απολαύστε τη δροσιστική γεύση της μέντας σε κάθε μπίμπερο, για μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε τις Halls καραμέλες τώρα και ανανεώστε την αναπνοή σας με στυλ!
40179
50985081
0,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tulip καραμέλες μέντας 1kg

Οι Tulip καραμέλες μέντας 1kg αναφέρονται σε ένα κιλό (1000 γραμμάρια) καραμέλες με γεύση μέντας. Οι καραμέλες μέντας είναι γνωστές για τη δροσερή και αναζωογονητική γεύση της μέντας που προσφέρουν.

Τιμή 5,86 €

Μαλλί της γριάς με δώρο

Το Μαλλί της γριάς είναι το τέλειο δώρο για να προσφέρετε στον εαυτό σας ή σε αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό το μοναδικό προϊόν θα σας χαρίσει μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του!
Τιμή 0,79 €

Trolli pop ζελεδάκι μάτι 18,8gr

Δύσκολα θα τα καταφέρουμε να σας περιγράψουμε το πόσο νόστιμα και λαχταριστά είναι αυτά τα μάτια. Βλέποντας λοιπόν αυτούς τους βολβούς ματιών σίγουρα θα αποτραβηχτείτε, αλλά μη φοβάστε γιατί αυτά τα πρωτότυπα ζελέ φτιάχτηκαν για να σας διασκεδάσουν και να σας γλυκάνουν! Τριπλή απόλαυση που θα σας καταπλήξει. Εξωτερικό περίβλημα από ζελέ με γεύση φρούτων, λαχταριστό marshmallow από μέσα και στον πυρήνα υπέροχη ρευστή γέμιση βατόμουρου.

Ιδανικό για γενέθλια και πάρτι.

Τιμή 0,63 €

Έλμα μαστίχα χίου κλασική 20τεμ

Η Έλμα μαστίχα χίου κλασική 20τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στη μαγευτική γεύση της Χίου. Απολαύστε την παραδοσιακή γεύση και αρωματική πλούσια γεύση της μαστίχας, που θα σας καταπλήξει με την αυθεντικότητά της. Με την Έλμα μαστίχα χίου κλασική 20τεμ, αποκτήστε ένα μοναδικό προϊόν που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και απολαύστε τη γεύση της Χίου σ
Τιμή 19,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Trata τόνος σε νερό 3x80gr

Ο τόνος TRATA σε νερό είναι ένα θρεπτικό και γευστικό προϊόν κορυφαίας ποιότητας, χωρίς συντηρητικά, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φώσφορο και βιταμίνη Β12. Οι χαμηλές θερμίδες του τον καθιστούν ιδανική πρόταση για υγιεινή διατροφή και δίαιτα, αλλά και την αγαπημένη σας πρώτη ύλη για κάθε είδους δημιουργία! Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack (katsuwonus pelamis). Το συγκεκριμένο είδος τόνου, λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ανήκει στα ψάρια που συνιστά προς κατανάλωση η Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης. Παράλληλα, o πληθυσμός του τόνου skipjack θεωρείται βιώσιμος έναντι της τρέχουσας παγκόσμιας κατανάλωσής του.

Τιμή 4,21 €

Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 λευκό 130ml 50τεμ

Το ποτήρι ελληνικού καφέ Lux-Plast No501 είναι λευκό χρώμα, με χωρητικότητα 130ml και πακέτο 50 τεμαχίων. Ιδανικό για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας ελληνικό καφέ με άνεση και στυλ.

Τιμή 0,44 €

Ινδία σουμάκ 45gr

Σουμάκ της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 45 γραμμαρίων. Το σουμάκ είναι από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά της ανατολής. Έχει ξυνή γεύση και μπορεί να αντικαταστήσει το λεμόνι. Ταιριάζει σε πουλερικά, αρνί, κεμπαπ, λεμονάτα,σαλάτες, πατάτες φούρνου κ.α. και δίνει μία όξινη γευστική νότα όπου το προσθέσετε. Δοκιμάστε να φτιάξετε μαρινάδες κρεατικών, βάλτε το σε χούμους ακόμα και σαν γαρνίρισμα σε όσπρια και δεν θα σας απογοητεύσει!

Τιμή 1,65 €

Ήλιος βανίλια 5x1,5gr

Η Βανίλια, με τη θαυμάσια αρωματική γεύση της, είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιημένη αρωματική ουσία στις ζύμες, τα γλυκά, και άλλα επιδόρπια. μπισκότα, πίτες, κέικ, και όλες οι γλυκιές συνταγές απαιτούν στο μαγείρεμα βανίλια.

Τιμή 0,41 €