• Rummo linguine no13 500gr Rummo - 1
  • Rummo linguine no13 500gr Rummo - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςRummo

Rummo linguine no13 500gr

Η Rummo linguine no13 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη και εύκολη συνταγή με παραδοσιακή γεύση. Απολαύστε τη μοναδική ποιότητα και γεύση της Rummo και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με ένα νόστιμο γεύμα.
26370
8008343200134
1,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Μη διαθέσιμο

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θράκη παραδοσιακός φιδές λαχανικών 500gr

Ανακαλύψτε τη γευστική ποικιλία της Θρακιώτικης κουζίνας με τους "Θράκη παραδοσιακούς φιδές λαχανικών 500γρ". Αυτό το παραδοσιακό φαγητό συνδυάζει την πλούσια γεύση των φιδέων με τα αρωματικά και θρεπτικά λαχανικά, προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Τιμή 1,89 €

Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & θυμάρι 360gr

Η Αλμωπία έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό & θυμάρι 360gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα πιάτα σας με φρέσκια και αρωματική γεύση. Απολαύστε τη σε πάστα, σάλτσα, ή ακόμα και σαν βάση για πίτσα. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της Αλμωπίας και δώστε νέα γεύση στα πιάτα σας!
Τιμή 2,34 €

Μάκβελ φιδές 500gr

Φιδές της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Έχει σχήμα πολύ παρόμοιο με τα μακριά μακαρόνια, αλλά μπορεί να είναι παχύτερο ή λεπτότερο ανάλογα με το πού παράγεται. Όπως και με άλλους τύπους ζυμαρικών, σερβίρεται συνήθως με μεγάλη ποικιλία από σάλτσες, τόσο παχιές όσο και λεπτές.

Συσκευασία 500 γραμμαρίων.

Τιμή 1,14 €

Misko ματσάτα χρυσή σειρά 500gr

Για εσάς τους φανατικούς των μακριών ζυμαρικών που θέλετε όμως το κάτι παραπάνω..! Η πλατιά επιφάνεια των ματσάτα προσφέρει το γερό «κράτημα» που έχει ανάγκη η καλοδουλεμένη σάλτσα σας ώστε να μη χάσει ούτε το ελάχιστο από τη νοστιμάδα της, δημιουργώντας μπουκιές «γεμάτες» από απόλαυση και τέρψη!

Τιμή 2,02 €

Barilla spaghetti No5 5kg

Το Barilla spaghetti No5 5kg είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας. Με τη μοναδική ποιότητα και γεύση της Barilla, αυτό το σπαγγέτι θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ιταλίας με κάθε μακρύ νήμα που μαγειρεύετε. Απολαύστε την αυθεντική γεύση και την τέλεια υφή του Barilla spaghetti No5 5kg και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιψήσουν.
Τιμή 12,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Hellmann's μαγιονέζα 650ml

H μαγιονέζα Hellmann's real αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας.

Τιμή 4,27 €

Bubble υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt

Καθαριστικό τζαμιών και πλαστικών αντικειμένων, με καλή διαβρεκτική δράση και άριστη διαλυτότητα των λιπών.

Στέγνωμα χωρίς να αφήνει γραμμές

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό τζαμιών, υαλοπινάκων και πλαστικών αντικειμένων

Για καθαρισμό επιφανειών αραιώνονται 50-100ml σε 8 λίτρα νερού Ελληνικής κατασκευής

Τιμή 2,56 €

Kinder bueno γκοφρέτα mini 108gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 3,36 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη μωβ 1,25lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,29 €