• Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMelissa

Melissa πεπονάκι 500gr

Το Melissa πεπονάκι 500gr είναι το τέλειο επιδόρπιο για να απολαύσετε μετά το γεύμα σας. Με τη φρέσκια και γλυκιά γεύση του, θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο με εσπεριδοειδή δέντρα. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της γεύσης που μόνο το Melissa πεπονάκι μπορεί να σας προσφέρει. Μην το χάσετε!
20560
5201193106035
1,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Melissa αχιβάδα ψιλή 500gr

Η ψιλή αχιβάδα Melissa, παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. 

Τιμή 1,26 €

Αβεζ αστράκι ψιλό 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Misko πέννες ριγκάτε ολικής αλέσεως 500gr

Οι Misko πέννες ριγκάτε ολικής αλέσεως 500gr είναι μια υγιεινή επιλογή για το φαγητό σας. Αυτές οι πέννες είναι φτιαγμένες από ολική αλέσεως σιτάρι, το οποίο περιέχει περισσότερες φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά από το λευκό αλεύρι. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε ποικίλες συνταγές μακαρονιών και να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση με υψηλή διατροφική αξία.

Τιμή 2,12 €

Της γιαγιάς κουσκουσάκι 500gr

Τα κουσκουσάκια "Της Γιαγιάς" σε συσκευασία 500γρ είναι μια γνωστή και αγαπημένη επιλογή στον χώρο της ελληνικής κουζίνας. Το κουσκουσάκι είναι ένα ελαφρύ, σιτάρινο προϊόν που χρησιμοποιείται για την παρασκευή διάφορων πιάτων.

Τιμή 2,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr σάλτσα demi glace αφυδατωμένη 1,2kg

Η αφυδατωμένη σάλτσα demi glace της Knorr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της μαγειρικής που αναζητούν τη γεύση και την ποιότητα. Με την υπογραφή της Knorr, αυτή η σάλτσα θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας και θα σας κάνει να νιώσετε σαν επαγγελματίας chef. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 31,23 €

Terravita σοκολάτα tiramisu 100gr

Η Terravita σοκολάτα tiramisu 100gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα κάνει τις αισθήσεις σας να εκραγούν από απόλαυση. Με την τέλεια ισορροπία της γλυκύτητας της σοκολάτας και της έντασης του τιραμισού, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 1,63 €

Σπάγγος κουβάρι 80m 1τεμ

Δεν υπάρχει καταγεγραμμένο προϊόν με την περιγραφή "Σπάγγος κουβάρι 1x80m". Θα μποροϋσατε να δώσετε περισότερες πληροφορίες ή να διευκρινίσετε το είδος του προϊόντος που αναζητάτε; Εάν πρόκειται για κάποιο είδος σπάγγου ή κουβαριού, θα πρέπει να προσδιορίσετε τις διαστάσεις και το υλικό που χρησιμοποιείται. Με περισσότερες πληροφορίες θα μποροώσω να σας βοηθήσω να βρείτε το κατάλληλο προϊόν.

Τιμή 1,60 €