• Josiane σαρδέλες σε φυτικό λάδι 125gr
  • Josiane σαρδέλες σε φυτικό λάδι 125gr

Josiane σαρδέλες σε φυτικό λάδι 125gr

48813
6111260550359
0,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ομοσπονδία μανιτάρια τεμαχισμένα green house 190gr

Μανιτάρια τεμαχισμένα που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε πιάτο. Τα μανιτάρια έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένο λίπος, νάτριο και καθόλου χοληστερίνη! 

Τιμή 0,94 €

Ζαναέ σπιτική κοτόσουπα 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Συσκευασία των 200γρ.

Τιμή 2,17 €

Flokos pocket ανάμεικτα θαλασσινά με χυμό λεμονιού 140gr

Η απολαυστική γεύση των ανάμεικτων θαλασσινών με χυμό λεμονιού στα Flokos pocket 140gr θα σας ταξιδέψει σε γευστικές εμπειρίες που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Αποκτήστε τώρα το δικό σας και απολαύστε τον καλύτερο συνδυασμό γεύσεων που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 2,72 €

Παλίρροια ντολμαδάκια γιαλαντζί με ρύζι & μυρωδικά 2,1kg

Απολαύστε τη γεύση των Παλίρροια ντολμαδάκια γιαλαντζί με ρύζι & μυρωδικά 2,1kg και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση στο φαγητό σας. Με πλούσια γεύση και ποικιλία μυρωδικών, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποιότητα και τη φρεσκάδα του. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα που θα σας ξετρελάνει!
Τιμή 13,18 €

Aldoro τόνος σε νερό 160gr

Ο τόνος σε νερό της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Panasonic bronze μπαταρίες αλκαλικές AA 4τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες AA LR06 ιδανικές για χρήση σε ζυγαριές, ρολόγια και μικρές ηλεκτρονικές συσκευές. Διαθέτουν προστασία κατά των διαρροών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζοντας στις συσκευές την ενέργεια που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους και έχουν ικανοποιητική διάρκεια.

Τιμή 1,29 €

Iris μεταλλικές καρφίτσες 200τεμ

Οι Iris μεταλλικές καρφίτσες πωλούνται σε συσκευασία των 200 τεμαχίων. Είναι κατάλληλες για χρήση σε γραφεία, σχολεία, εργασίες ραπτικής και γενικής χρήσης. Η ποιότητά τους είναι αξιόπιστη και η τιμή τους προσιτή. Ιδανικές για να κρατάτε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και ταχυδρομικά δέματα στη θέση τους.
Τιμή 1,56 €

Vellis corina economy σφουγγαρίστρα καρώ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,86 €

Tns ποτήρι γυάλινο με χερούλι και καλαμάκι 420ml

Ανανεωτικό, λειτουργικό και στυλάτο ποτήρι γυάλινο 420ml με χερούλι και καλαμάκι από την εταιρία Tns. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωινό καφέ σας μέχρι το απογευματινό ρόφημα. Φτιαγμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και με υψηλή ποιότητα υλικών, το Tns ποτήρι γυάλινο θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή του και το μοντέρνο design του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 0,90 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με έναν μοναδικό τρόπο. Η πλούσια σύνθεσή του αφήνει τα ρούχα σας με μια μεταξένια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Απλά προσθέστε μια μικρή ποσότητα στον κύκλο ξεβγάλματος και απολαύστε τα αποτελέσματα. Αφήστε το Tesori να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 3,00 €