• Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα φράουλα σε σκόνη 2kg Arion food - 1
  • Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα φράουλα σε σκόνη 2kg Arion food - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα φράουλα σε σκόνη 2kg

Το Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα φράουλα σε σκόνη 2kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στα προϊόντα τους. Με την απίστευτη γεύση της φράουλας και την εύκολη παρασκευή του ζελέ, θα κάνετε τους φίλους και την οικογένειά σας να ξετρελαθούν. Αποκτήστε το Arion food μείγμα για ζελέ τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
23755
5203159056767
10,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Knorr ζωμός λαχανικών σε πάστα 1,5kg

Ο Knorr ζωμός λαχανικών σε πάστα 1,5kg είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση του, θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την ποιότητα και την αυθεντικότητα του Knorr ζωμού λαχανικών και αναβαθμίστε τις γεύσεις στην κουζίνα σας.
Τιμή 23,36 €

Tns κούπα ντεκός πλαστική με καπάκι με στόμιο

Η Tns κούπα ντεκός πλαστική με καπάκι είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και λειτουργικότητα στο καθημερινό τους ποτήρι. Με το στόμιο της εταιρίας Tns, διασφαλίζετε την απόλυτη απόλαυση κάθε ποτού σας, ενώ το καπάκι της προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια και ευκολία στη μεταφορά. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με την Tns κούπα ντεκός πλαστική με καπάκι και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,06 €
Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 130gr Maggi - 1 Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 130gr Maggi - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Maggi νοστιμιά καρύκευμα τροφίμων σε σκόνη 130gr

Λαχανικά και μπαχαρικά σε σκόνη με 2% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φαγητά φούρνου, κατσαρόλας, όσπρια, ριζότο, για πασπάλισμα ή μαρινάρισμα κρέατος, αλλά και αδιάλυτη απευθείας πάνω από το φαγητό ή για την δημιουργία υπέροχων dressing για τις σαλάτες σας.

Δεν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον αλάτι.

Κανονική τιμή 3,04 € Τιμή 2,34 €
  • -0,70 €
  • -0,70 €

Αγγελίδης σόδα φαγητού βοσνίας 1kg

Η σόδα φαγητού Αγγελίδης από τη Βοσνία είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και κατάλληλο για χρήση στη μαγειρική και το ζαχαροπλαστείο. Η συσκευασία της σόδας φαγητού είναι 1kg και είναι ιδανική για να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές και γλυκίσματα. Αποτελεί απαραίτητο συστατικό στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και προσφέρει αποτελεσματικά αποτελέσματα σε κάθε χρήση.
Τιμή 1,82 €