• Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα ανανά σε σκόνη 2kg Arion food - 1
  • Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα ανανά σε σκόνη 2kg Arion food - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα ανανά σε σκόνη 2kg

Το Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα ανανά σε σκόνη 2kg είναι η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσετε νόστιμα και αναζωογονητικά ζελέ για όλη την οικογένεια. Με την απίθανη γεύση του ανανά και την εύκολη προετοιμασία του, το Arion food θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
23752
5203159056705
10,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα φράουλα σε σκόνη 2kg

Το Arion food μείγμα για ζελέ με άρωμα φράουλα σε σκόνη 2kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στα προϊόντα τους. Με την απίστευτη γεύση της φράουλας και την εύκολη παρασκευή του ζελέ, θα κάνετε τους φίλους και την οικογένειά σας να ξετρελαθούν. Αποκτήστε το Arion food μείγμα για ζελέ τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 10,99 €

Γιώτης φρουί ζελέ με γεύση μούρο 2x100gr

Η πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας, είναι η στιγμή που απολαμβάνετε ένα επιδόρπιο ΓΙΩΤΗΣ! Το Φρουί Ζελέ με γεύση Μούρο είναι μία γρήγορη και γευστική λύση για επιδόρπιο ή ένα ελαφρύ, δροσερό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Προσθέτοντας κομμάτια από φρέσκα φρούτα, δίνετε επιπλέον φρουτένια γεύση, μετατρέποντας το φρουί ζελέ σε ένα απολαυστικό επιδόρπιο.

Τιμή 1,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Sterk θήκη ντουλαπιών 32x12x24cm

Θήκη για σακούλες της εταιρείας Sterk, η οποία θα σας βοηθήσει στο να έχετε συγκεντρωμένες όλες τις σακούλες σας και να μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση όποτε χρειάζεστε σακούλα για τις καθημερινές ανάγκες. Τοποθετείται στον τοίχο σε οποιοδήποτε ύψος σας βολεύει.

Τιμή 2,34 €

Μάννα σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το σιμιγδάλι της εταιρείας Αφοί Κεραμάρη, παράγεται από την άλεση σκληρού σίτου και συγκεκριμένα του εσωτερικού μέρους του καρπού. Χρησιμοποιείται συνήθως στην παρασκευή ζυμαρικών, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη, η οποία δίνει στα ζυμαρικά ευχάριστη γεύση και διασφαλίζει ότι διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Χρησιμοποιείται επίσης και σε διάφορα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά.

Τιμή 1,24 €

ΙΟΝ σοκοφρέτα γάλακτος 4x38gr

Η Σοκοφρέτα της ΙΟΝ είναι το προϊόν με τις υψηλότερες πωλήσεις (σε μονάδες πωλήσεων/τεμάχια) από κάθε άλλο προϊόν στην κατηγορία των ζαχαρωδών και μάλιστα έχει πλέον δανείσει το όνομά της σε ολόκληρη την κατηγορία γκοφρετών ΙΟΝ. Η Σοκοφρέτα είναι μια τραγανή γκοφρέτα σοκολάτας γάλακτος ΙΟΝ και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του καταναλωτή με ολόκληρη την κατηγορία γκοφρετών.

Τιμή 2,34 €

Mega ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου 260ml

Ανανεωτικό, αρωματικό και αποτελεσματικό, το Mega ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου 260ml θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα στον χώρο σας. Με μακράς διαρκείας αποτελέσματα και εξαιρετική ποιότητα, αυτό το προϊόν θα κάνει τον χώρο σας να αισθάνεται φρέσκο και ευχάριστο. Αποκτήστε το Mega ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου 260ml τώρα και απολαύστε έναν χώρο γεμάτο φρεσκάδα και άρωμα!
Τιμή 1,35 €

Alufix διαφανής μεμβράνη 20m x29cm

Η διαφανής μεμβράνη Alufix διασφαλίζει ότι τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα και προστατευμένα από την υγρασία και τον αέρα. Με διαστάσεις 20m x 29cm, αυτή η μεμβράνη προσφέρει εξαιρετική προστασία και ευελιξία στη χρήση της. Αποκτήστε την Alufix τώρα και απολαύστε μακροχρόνια φρεσκάδα για τα τρόφιμά σας!

Τιμή 0,80 €