• Luna κύβος του ρούμπικ 3x3 Luna - 1
  • Luna κύβος του ρούμπικ 3x3 Luna - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLuna

Luna κύβος του ρούμπικ 3x3

Ο Luna κύβος του ρούμπικ 3x3 είναι το τέλειο παιχνίδι για όσους αγαπούν την πρόκληση και τον συναρπαστικό κόσμο των παζλ. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική κατασκευή, ο Luna κύβος είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας και να διασκεδάσετε ταυτόχρονα. Αποκτήστε τον Luna κύβο του ρούμπικ 3x3 τώρα και ετοιμαστείτε για ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας!
24927
5205698409400
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Κύβος Ρούμπικ τριών στρωμάτων.Γυρίστε και περιστρέψτε τις πλευρές του κύβου έτσι ώστε κάθε μία από τις έξι όψεις να έχει μόνο ένα χρώμα.

Κατάλληλο για 8+ ετών

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σακούλα τυχερή spiderman 29x40cm

Αφήστε τον αγαπημένο σας ήρωα να σας συνοδεύει καθημερινά με τη Σακούλα τυχερή spiderman 29x40cm! Με μοναδικό design και ανθεκτικό υλικό, αυτή η σακούλα θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος σε κάθε εκδρομή και βόλτα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε τώρα και να ξεχωρίσετε με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 2,54 €
Luna πλαστελίνη σε 11 χρώματα 500gr Luna - 1 Luna πλαστελίνη σε 11 χρώματα 500gr Luna - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Luna πλαστελίνη σε 11 χρώματα 500gr

Η Luna πλαστελίνη σε 11 χρώματα 500gr της εταιρίας Luna είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της δημιουργικότητας. Με την ποικιλία των 11 χρωμάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε ατελείωτες κατασκευές και να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Η υψηλή ποιότητα και αντοχή της πλαστελίνης Luna θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να θέλετε να αποκτήσετε ακόμα περισσότερα χρώματα. Αποκτήστε τη Luna πλαστελίνη τώρα και αφήστε την δημιουργικότητά σ
Κανονική τιμή 2,00 € Τιμή 1,82 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €

Luna αυγά δεινοσαύρων 1τεμ

Τα Luna αυγά δεινοσαύρων είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας μεταφέρει στην εποχή των δεινοσαύρων. Με μια μόνο μπουκιά, θα νιώσετε τη γεύση της προιστορικής εποχής να αναζωογονεί τις αισθήσεις σας. Αποκτήστε τα Luna αυγά δεινοσαύρων τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,96 €

Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα με εργαλεία & 4 χρώματα 622076

Το Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα με εργαλεία & 4 χρώματα 622076 της εταιρίας Luna είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεανικό σπίτι! Με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα hot dogs και βάφλες στην άνεση του σπιτιού σας, αυτό το σετ θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε λαχταριστά γεύματα με τους αγαπημένους σας, αποκτήστε το Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα τώρα!
Τιμή 3,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα μιράντα 2x250gr

Τα Μπισκότα Mιράντα είναι τα αγαπημένα μπισκότα κάθε ηλικίας που συνδυάζουν την απόλαυση με ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Αγαπημένη γεύση των παιδιών για το πρωινό αλλά και το κολατσιό τους στο σχολείο αλλά και των μεγάλων για όλες τις ώρες. Οι Ελληνίδες μητέρες εμπιστεύονται τα ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για τη διατροφή των παιδιών τους. Από τη νηπιακή ηλικία και για μια ζωή!

Τιμή 2,91 €
  • Πακέτο

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρη σοκολάτα κακάο 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα κακάο βρώμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης, με γευστική κρέμα μαύρης σοκολάτας υψηλής διατροφικής αξίας, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ.

Τιμή 1,94 €

Misko σπαγγέτι No6 500gr

Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Μαγειρεύεται σκέτο, µε τριμμενο τυρι, µε κοκκινη ή ασπρη σαλτσα, στο φούρνο σαν γιουβέτσι, αλλά και στην κατσαρόλα σε σούπα.

Τιμή 1,01 €

Agros χυμός μπανάνα 250ml

Φρουτοποτό μπανάνα AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,37 €

Bolsom spray κατά των αλάτων 500ml

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Bolsom, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Τιμή 2,51 €