• Chupa chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr Chupa Chups - 1
  • Chupa chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr Chupa Chups - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςChupa Chups

Chupa chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr

Το Chupa Chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr είναι ο απόλυτος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ατμόσφαιρα γλυκιάς φρεσκάδας στο σπίτι σας. Με το γλυκό άρωμα της φράουλας, αυτό το κερί θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αισθήσεις. Αφήστε το Chupa Chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr να σας μαγέψει και να σας κερδίσει με τη μοναδική του γοητεία.
33728
5060169382213
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κεριά διαρκείας κόκκινα 10β 4τεμ

Φωτίστε το χώρο σας με τα όμορφα κόκκινα κεριά διαρκείας 10 ωρών. Με μια πλούσια κόκκινη απόχρωση και διάρκεια που διαρκεί για πολλές ώρες, αυτά τα κεριά θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φινέτσας στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού στο σπίτι σας!
Τιμή 2,08 €

Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα

Καρβουνάκι χωρίς τοξικές και εύφλεκτες ύλες, το ανάβετε και το τοποθετείτε στο λιβανιστήρι. Η βραδεία καύση τους απελευθερώνει τα αρώματα του θυμιάματος.

Τιμή 0,60 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 40mm 10x10τεμ

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 40mm 10x10τεμ της εταιρίας Τρεις μάγοι: Τα ιδανικά καρβουνάκια για την προετοιμασία του BBQ σας! Με μέγεθος 40mm και συσκευασία 10x10 τεμάχια, είναι η τέλεια επιλογή για να ανάψετε τη φωτιά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Τρεις μάγοι, αυτά τα καρβουνάκια θα κάνουν το BBQ σας ακόμα πιο απολαυστικό! Αποκτήστε τα τώρα και ετοιμαστείτε για αξέχαστες γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 9,98 €

Air Wick candle frsh forest xmas 105gr

Μυρίστε τον χώρο σας με τον μαγικό συνδυασμό αρωμάτων φρέσκου δάσους και Χριστουγέννων από το AIR WICK CANDLE FRESH FOREST XMAS 105gr. Αφήστε τον εαυτό σας να εμβρόντησει σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη φρεσκάδα και ζεστασιά. Απολαύστε τις γιορτινές στιγμές σας με ένα κερί που θα σας μεταφέρει σε μια μαγική εμπειρία γεμάτη αναμνήσεις.

Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιοδιασπώμενα ξύλινα κουτάλια φαγητού 16cm 100τεμ

Τα βιοδιασπώμενα ξύλινα κουτάλια φαγητού 16cm 100τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα! Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτά τα κουτάλια είναι όχι μόνο φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και πρακτικά και στιλάτα. Με το μήκος τους 16cm, είναι ιδανικά για κάθε τύπο φαγητού. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 2,24 €

Palmolive naturals σαμπουάν με αλόη βέρα 350ml

Το σαμπουάν μαλλιών Palmolive Natural Silky Shine είναι εμπλουτισμένο με αλόη βέρα και πρωτεΐνες μεταξιού που τρέφουν τα μαλλιά σε βάθος από την ρίζα έως τις άκρες αφήνοντας τα απαλά και λαμπερά. Περιέχει ενεργά συστατικά από βιταμίνες φρούτων, αλόη βέρα και άρωμα που διαρκεί.

Τιμή 1,60 €

Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr

Το Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr της εταιρίας Sdoukos είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τα ωμά φυστίκια κελυφωτά σε κάθε διάσταση και απολαύστε ένα υγιεινό και γευστικό σνακ όπου κι αν βρίσκεστε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,55 €

Spark καθαριστικό πατώματος με πράσινο σαπούνι 1lt

Το καθαριστικό γενικής χρήσης της εταιρείας Spark, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,85 €

Bonjour κρουασάν gold 110gr

Το "Bonjour κρουασάν rosher 110γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 110 γραμμάρια.

Τιμή 1,29 €