• Iris σετ ραπτικής ταξιδίου
  • Iris σετ ραπτικής ταξιδίου
  • Iris σετ ραπτικής ταξιδίου
  • Iris σετ ραπτικής ταξιδίου
  • Iris σετ ραπτικής ταξιδίου
  • Iris σετ ραπτικής ταξιδίου
  • Iris σετ ραπτικής ταξιδίου
  • Iris σετ ραπτικής ταξιδίου
  • Iris σετ ραπτικής ταξιδίου
  • Iris σετ ραπτικής ταξιδίου
  • Iris σετ ραπτικής ταξιδίου
  • Iris σετ ραπτικής ταξιδίου
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςIris

Iris σετ ραπτικής ταξιδίου

Το Iris σετ ραπτικής ταξιδίου της εταιρίας Iris είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της ραπτικής. Με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το σετ θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοναδικά κομμάτια ρούχων με άνεση και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Iris σετ ραπτικής ταξιδίου και να αναβαθμίσετε τις ραπτικές σας δεξιότητες σήμερα!
17742
5206971015509
1,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Iris λάστιχο ραπτικής στρόγγυλο λευκό 3mm x 3m

Το Iris λάστιχο ραπτικής στρόγγυλο λευκό 3mm x 3m είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της ραπτικής. Με την απαράμιλλη ποιότητα της εταιρίας Iris, το λάστιχο αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε δημιουργικό σας έργο με ευκολία και ακρίβεια. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αγοράστε το Iris λάστιχο ραπτικής στρόγγυλο λευκό 3mm x 3m τώρα και αναδείξτε το ταλέντο σας!
Τιμή 0,91 €

Iris λάστιχο ραπτικής στρόγγυλο μαύρο 3mm x 3m

Το Iris λάστιχο ραπτικής στρόγγυλο μαύρο 3mm x 3m είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε χειροτεχνία και ραπτική δουλειά σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Iris λάστιχο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε έργο σας με επιτυχία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη ραπτική σας εμπειρία!
Τιμή 0,91 €

Iris κλωστή ραπτικής λευκή 100m

Η Iris κλωστή ραπτικής λευκή 100m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη ράφτη. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της Iris, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά κομμάτια ρούχων και κεντήματα που θα ξεχωρίσουν. Αποκτήστε την Iris κλωστή ραπτικής τώρα και αναβαθμίστε τις δημιουργίες σας!
Τιμή 0,63 €

Iris κλωστές ραπτικής 5τεμ

Οι Iris κλωστές ραπτικής είναι πολύ δημοφιλείς λόγω της υψηλής ποιότητάς τους και της ανθεκτικότητά τους. Ένα σετ περιλαμβάνει 5 κλωστές σε διαφορετικά χρώματα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορα χειροτεχνήματα και εργασίες ραπτικής. Η Iris είναι μια εταιρεία με μακρά ιστορία στον χώρο της ραπτικής και η ποιότητα των προϊόντων της είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως.
Τιμή 1,16 €

Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m

Η Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία μέτρησης. Με ακρίβεια και αξιοπιστία, αυτή η μεζούρα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m και είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση!
Τιμή 1,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr

Τα κριτσίνια σίτου με σουσάμι από τον Τσατσάκη είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή. Το προϊόν περιέχει 300γρ από νόστιμα και τραγανά κριτσίνια με σουσάμι, που προσφέρουν μια ευκολόφαγη λύση για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ ή συνοδευτικό στα γεύματά τους. Απολαύστε τα με διάφορα dips ή απλά ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα!

Τιμή 2,14 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80

Το κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80 είναι ένα κερί που χρησιμοποιείται συχνά σε τέτοιες τελετές για να τιμήσουμε και να θυμηθούμε τους αγαπημένους μας που έχουν φύγει από αυτήν τη ζωή. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την αγάπη, την ενέργεια και τη θετική διάθεση, και είναι μια όμορφη επιλογή για μια τέτοια σημαντική και συγκινητική στιγμή. Με το κερί αυτό, μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας προς τον αγαπημένο μας άνθρωπο.

Τιμή 1,72 €

Olympus σακούλα απορριμμάτων με κορδόνι recycled 52x75cm 10τεμ

Η σακούλα απορριμμάτων Olympus διαθέτει κορδόνι για εύκολη χρήση και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο υλικό. Με διαστάσεις 52x75cm και ποσότητα 10 τεμάχια, αποτελεί την ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Αγοράστε τώρα για μια πιο οικολογική και βιώσιμη επιλογή!
Τιμή 0,85 €

Osram λάμπα led σφαιρική E27 13W 2700k

Το θερμό χρώμα που διαθέτει η λάμπα είναι πιο κοντά σε αυτό της φωτιάς το οποίο θα προσδώσει μια ζεστή αίσθηση στο χώρο που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η συγκεκριμένη λάμπα αν τοποθετηθεί μόνη της είναι ικανή να φωτίσει επαρκώς ένα μεγάλο χώρο, περίπου 15 τ.μ.. Μπορεί να αντικαταστήσει μια πυρακτώσεως από 125 μέχρι 132 watt ή μια αλογόνου από 75 μέχρι 79 watt, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στο χώρο.

Τιμή 3,17 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με λουλούδια άνοιξης 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 93% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού