• Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540
  • Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςIsi

Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540

Η Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540 είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της σαντιγύς. Με την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική απόδοση της Isi, θα μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια σαντιγύ για τα καφέ σας, τα γλυκά σας και όχι μόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη γεύση της τέλειας σαντιγύ με την Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540!
20600
9002377007027
7,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Estia stone αυγοδάρτης πλαστικός

Ο αυγοδάρτης Estia Stone είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με τον πλαστικό σχεδιασμό του, είναι εύκολος στη χρήση και αποτελεσματικός. Μην χάνετε πια χρόνο στην προετοιμασία των αυγών σας, αφού με τον αυγοδάρτη Estia Stone μπορείτε να τα ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα. Απολαύστε νόστιμα αυγά κάθε φορά, χωρίς τον κόπο και το μπερδεμένο καθάρισμα που συνήθως συνοδεύει την παρασκευή τους. Αποκτήστε τον Estia Stone αυγοδάρτη σήμερα και κάντε τη ζω
Τιμή 3,67 €

Fackelmann εξωλκέας κουκουτσιών πλαστικός

Ο Fackelmann εξωλκέας κουκουτσιών πλαστικός είναι το ιδανικό εργαλείο για εύκολη και γρήγορη αφαίρεση των κουκουτσιών από φρούτα και λαχανικά. Με τον εξωλκέα αυτό, μπορείτε να απολαύσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο στο ξεφλούδισμα. Αποκτήστε τον Fackelmann εξωλκέα κουκουτσιών πλαστικό και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα πρακτικό και λειτουργικό εργαλείο!
Τιμή 3,58 €

Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας

Το Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Nava, αυτό το πολυεργαλείο θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τις πιο νόστιμες συνταγές με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας τώρα και απογειώστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,14 €

Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 50τεμ

Ανακαλύψτε τον τρόπο να βελτιώσετε την ποιότητα του νερού σας με το Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 50τεμ. Καθαρίζει αποτελεσματικά το νερό από ακαθαρσίες και εξασφαλίζει ασφαλή και καθαρή πόσιμη νερό για εσάς και την οικογένειά σας. Μην αφήσετε την ποιότητα του νερού σας να επηρεάσει την υγεία σας, επενδύστε στο Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη τώρα!
Τιμή 6,49 €

Nava misty βάση κουτάλας σιλικόνης 24cm

Βάση για κουτάλες, κατασκευασμένη από ανθεκτική σιλικόνη, της εταιρίας Nava. Η σιλικόνη είναι ένα υλικό ανθεκτικό απέναντι στα μικρόβια και πολύ εύκολο στο καθαρισμό του. Τοποθετήστε την κουτάλα σας χωρίς να λερώνετε τον πάγκο ή την εστία της κουζίνας σας.

Τιμή 2,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Bianchi coffee espresso decaf καφές σε κόκκους 250gr

Καφές φίλτρου σε κόκκους, χωρίς καφεΐνη, της εταιρείας Bianchi Coffee, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας. Για το ιδανικό αποτέλεσμα σημαντικό ρόλο παίζει σωστή η αναλογία καφέ και νερού.

Τιμή 5,87 €

Soft care υποσέντονο 60x90cm 15τεμ

Απορροφητικά υποσέντονα ακράτειας μιας χρήσης της εταιρίας Bournas Medicals, τα οποία προστατεύουν απο την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας άνεση και υγιεινή. Παρέχουν προστασία για κλινοσκεπάσματα, καναπέδες, καρέκλες και οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να λερωθεί. Είναι ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας, μετεγχειρητικές περιόδους και καταστάσεις όπου απαιτείται προστασία από ανεπιθύμητες διαρροές.

Τιμή 3,05 €

Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml

Η Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας το τέλειο στυλ που ονειρεύεστε. Η μοναδική της σύνθεση με ενεργό κάρβουνο θα σας χαρίσει απίστευτο όγκο και ελαστικότητα, ενώ θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του φριζάρισμα. Αφήστε τα μαλλιά σας να μιλήσουν από μόνα τους και κερδίστε τις εντυπώσεις με το Syoss molding paste with charcoal!
Τιμή 4,50 €

Fa αφρόλουτρο bali kiss 250ml

Το FA SHOWER GEL 250ML WOMEN BALI KISS είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί αναζωογονημένη και φρέσκια κάθε φορά που ντουζάρεται. Η μοναδική σύνθεσή του με το αναζωογονητικό άρωμα της Βαλί θα σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό κόσμο ευεξίας και χαλάρωσης. Απολαύστε την πολυτέλεια του FA SHOWER GEL και αφήστε το να αγκαλιάσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,64 €

Herbal essences σαμπουάν τριαντάφυλλο για λάμψη 400ml

Το Herbal Essences σαμπουάν 400ml με εκχύλισμα τριαντάφυλλου ανάβει το χρώμα σας και αναζωογονεί τα μαλλιά σας. Απολαύστε μια απαλή και λαμπερή εμφάνιση με το αγαπημένο σας αρωματικό σαμπουάν Herbal Essences. Ανακαλύψτε τη μαγεία των φυτικών εκχυλισμάτων και ανανεώστε τα μαλλιά σας με το μοναδικό αυτό προϊόν!
Τιμή 3,47 €