• Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης Nava - 1
  • Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης Nava - 2
  • Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης Nava - 3
  • Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης Nava - 1
  • Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης Nava - 2
  • Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης Nava - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης

Το Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε οικιακό μάγειρα. Με τον εύκολο τρόπο που παρέχει την ακριβή μέτρηση του χρόνου, μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματά σας με ακρίβεια και επιτυχία. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την αξιοπιστία της εταιρίας Nava, το Nava acer είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ακρίβεια στο μαγείρεμα σας!

26418
5205746175585
5,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εύκολος χειρισμός

Μηχανική λειτουργία, χωρίς μπαταρίες

Εξοικονόμηση ενέργειας, φιλικό προς το περιβάλλον

Παρατεταμένο κουδούνισμα

Χρονικό εύρος 0-60 λεπτά

Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι

Κομψός σχεδιασμός

Αντιολισθητική βάση

Εύκολη αποθήκευση

Οδηγίες χρήσης

Χρήση / Συναρμολόγηση

1) Τοποθετήστε το χρονόμετρο σε μία επίπεδη επιφάνεια.

2) Για να θέσετε το χρονόμετρο στον επιθυμητό χρόνο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, κάθε φορά πριν από κάθε χρήση:

Βήμα 1 - Περιστρέψτε το χρονόμετρο δεξιόστροφα έως και το 55’.

Βήμα 2 - Αμέσως, περιστρέψτε το χρονόμετρο αριστερόστροφα μέχρι τον χρόνο που επιθυμείτε να θέσετε.

Το χρονόμετρο είναι σε λειτουργία και ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος της αντίστροφης μέτρησης.

(για παράδειγμα, στην περίπτωση που θέλετε να θέσετε το χρονόμετρο για 10 λεπτά: περιστρέψτε δεξιόστροφα έως και το 55’ και αμέσως μετά περιστρέψτε αριστερόστροφα μέχρι και το 10’)

3) Για το καθάρισμα χρησιμοποιήστε ένα ελαφρά νωπό πανί κι έπειτα στεγνώστε καλά με ένα στεγνό πανί. Μη χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά και μη βυθίζετε το χρονόμετρο μέσα σε νερό ή σε οποιοδήποτε άλλο υγρό.

4) Αποθηκεύστε το χρονόμετρο σε ένα στεγνό και ασφαλές μέρος, μακριά από παιδιά.

Υποδείξεις

- Στην περίπτωση που δεν ακολουθηθούν ακριβώς τα βήματα 1 και 2 των παραπάνω οδηγιών, το χρονόμετρο δε θα ηχήσει καθόλου ή το ηχητικό σήμα θα είναι σύντομο και χαμηλής έντασης. 

- Το χρονόμετρο θα ηχήσει στο 0, ωστόσο ο μετρητής συνεχίζει για μερικά ακόμη δευτερόλεπτα έως ότου αδρανοποιηθεί.

- Μη χρησιμοποιείτε υπερβάλλουσα δύναμη κατά τις περιστροφές του χρονοδιακόπτη, καθώς θα μπορούσε να καταστρέψει το χρονόμετρο.

- Μην περιστρέφετε τον χρονοδιακόπτη δεξιόστροφα πέρα από το μέγιστο όριό του (60mins), καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στο χρονόμετρο.

- Μην περιστρέφετε τον χρονοδιακόπτη αριστερόστροφα πέρα από το μικρότερο όριό του (0mins), καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στο χρονόμετρο.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm

Η Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο σχεδιασμό του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ροή των υγρών σας όπου και αν βρίσκεστε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm!
Τιμή 3,38 €

Κύκλωψ καπάκι κουζίνας decor

Το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το καπάκι Κύκλωψ προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο design του και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, θα δώσει μια νέα αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 7,13 €

Nava misty βάση κουτάλας σιλικόνης 24cm

Βάση για κουτάλες, κατασκευασμένη από ανθεκτική σιλικόνη, της εταιρίας Nava. Η σιλικόνη είναι ένα υλικό ανθεκτικό απέναντι στα μικρόβια και πολύ εύκολο στο καθαρισμό του. Τοποθετήστε την κουτάλα σας χωρίς να λερώνετε τον πάγκο ή την εστία της κουζίνας σας.

Τιμή 2,63 €

Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 2τεμ

Αναζητάτε τον τέλειο τρόπο για να καθαρίσετε το νερό σας; Το Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 2τεμ είναι η ιδανική λύση! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, αυτό το φίλτρο θα σας παρέχει καθαρό και ασφαλές νερό για κάθε χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη τώρα και απολαύστε κρυστάλλινα καθαρό νερό κάθε μέρα!
Τιμή 0,43 €

Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας

Το Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Nava, αυτό το πολυεργαλείο θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τις πιο νόστιμες συνταγές με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας τώρα και απογειώστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Extra σνακ με φυστίκι 55gr

Το Extra σνακ με φυστίκι 55gr είναι ο τέλειος σύντροφος για μια χαλαρή βραδιά στον καναπέ. Με την απολαυστική γεύση του φυστικιού και την τραγανή υφή, θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το Extra σνακ με φυστίκι 55gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση που θα σας κάνει να το λατρέψετε.
Τιμή 0,73 €

Knorr snack pot mac & cheese 62gr

Εάν θέλεις ένα γρήγορο και χορταστικό snack, μπορείς να απολαύσεις το Pasta Snack Pot της Knorr. Ιδανική για τους λάτρεις του λιωμένου τυριού, η εκδοχή του Mac & Cheese είναι έτοιμη μέσα σε 5 λεπτά.

Τιμή 1,40 €

Axion παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό με άρωμα φρεσκάδας 4lt

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 33ml σε 3L νερό.

Συμπυκνωμένη και παχύρευστη σύνθεση. Απολυμαίνει (χωρίς ΕΟΦ), λευκαίνει, καθαρίζει την μούχλα, μαυρίλες κλπ. Εξουδετερώνει μυρωδιές. 4% ενεργό χλώριο

Περιέχει υψηλό ποσοστό χλωρίου και είναι πιο παχύρευστη από άλλες χλωρίνες.

Τιμή 3,16 €

Agros χυμός ροδάκινο 250ml

Χυμός ροδάκινο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,37 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus super 10τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,76 €