• Sidirela αντιολισθητικό κουζίνας ρολό δίχτυ 30x100cm
  • Sidirela αντιολισθητικό κουζίνας ρολό δίχτυ 30x100cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSidirela

Sidirela αντιολισθητικό κουζίνας ρολό δίχτυ 30x100cm

Το Sidirela αντιολισθητικό κουζίνας ρολό δίχτυ 30x100cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της ασφαλή και καθαρή. Με την αντιολισθητική επιφάνεια του, προσφέρει ασφάλεια κατά την προετοιμασία των φαγητών, ενώ το μέγεθός του το καθιστά ιδανικό για κάθε τύπο κουζίνας. Αποκτήστε το Sidirela αντιολισθητικό κουζίνας ρολό δίχτυ τώρα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας με στυλ και λειτουργικότητα!
24156
5203642133395
1,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης κίτρινα 20gr

Το φυτίλι τοποθετείται μαζί με την καντηλήθρα στο εσωτερικό ενός καντηλιού. Καίει με ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, πυρηνέλαιο και όλα τα φυτικά λάδια. Αποφύγετε την χρήση παραφινέλαιου. Ρυθμίστε το φυτιλάκι στην καντηλήθρα χαμηλά για να μην σας καπνίσει.

Τιμή 0,38 €

Coral gas φιαλάκι με βαλβίδα 230gr

Η Coral gas φιάλη με βαλβίδα 230gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία που χρειάζεται να εργαστεί με αερόμπαλλον ή άλλες συσκευές. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 1,60 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40

Το κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40 είναι ένα όμορφο και συμβολικό κερί που χρησιμοποιείται σε τελετές μνημόσυνων για να τιμήσει τη μνήμη των αγαπημένων που έχουν φύγει. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την αγάπη, τη θερμότητα και τη ζωή, ενώ το αρωματικό κερί προσθέτει μια αίσθηση ηρεμίας και ηρεμίας στον χώρο.

Τιμή 0,95 €

Λιβανιστήρι εκκλησάκι

Ένα λιβανιστήρι με σχέδιο εκκλησάκι χρυσό είναι ένα όμορφο και παραδοσιακό αντικείμενο που χρησιμοποιείται για την ανάφλεξη του λιβανιού και τη δημιουργία ενός ευχάριστου και αρωματικού περιβάλλοντος. Το σχέδιο του εκκλησάκιου χαρίζει μια θρησκευτική και πνευματική νότα στον χώρο και δίνει ένα αίσθημα ευλάβειας και ηρεμίας. Είναι ιδανικό για χρήση σε σπίτια, εκκλησίες και αρχοντικά χώρους όπου θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και συγκέντρωσης.

Τιμή 7,08 €

Logo tape διαφανής ταινία ζελοτέιπ 12mm x 33m

Η διαφανής ταινία ζελοτέιπ Logo tape 12mm x 33m είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και καλά προστατευμένα. Αποκτήστε τη Logo tape τώρα και δώστε στη συσκευασία σας το επαγγελματικό και προσεγμένο αποτέλεσμα που αξίζει.
Τιμή 0,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων original 900ml

Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Τώρα και σε επετειακή συσκευασία 30 χρόνια Fairy!

Τιμή 3,53 €

Έβγα trendy κρουασάν βερίκοκο 70gr

Το "Έβγα trendy κρουασάν βερίκοκο 70γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Έβγα trendy με συνολικό βάρος 70 γραμμάρια και με γέμιση βερίκοκο.

Τιμή 0,53 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη ροζ 750ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,83 €

Heineken μπύρα 500ml

Ανοιχτόχρωμη ξανθιά Lager. Είναι η μπίρα με την πιο διεθνή παρουσία, καθώς διατίθεται σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο. Η μοναδικότητά της οφείλεται στη μέθοδο καλλιέργειας μιας ειδικής μαγιάς που την κάνει ξεχωριστή σε άρωμα και γεύση. Γεύση/άρωμα: Έχει γεμάτη γεύση και διακριτικό άρωμα λυκίσκου και βύνης. Εμφάνιση: Ξανθό χρώμα. Αλκοολικός βαθμός: 5%.

Τιμή 2,20 €

Agros χυμός μήλο 1lt

Χυμός μήλο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 1,24 €