• Uniglass 92151 ποτηρι γυαλινο μπυρας billy 31,5cl 12τεμ Uniglass - 1
  • Uniglass 92151 ποτηρι γυαλινο μπυρας billy 31,5cl 12τεμ Uniglass - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUniglass

Uniglass 92151 ποτηρι γυαλινο μπυρας billy 31,5cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο μπύρας Billy 31,5cl της εταιρίας Uniglass είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε μπύρα λόγω του μοναδικού του σχεδιασμού και της υψηλής ποιότητάς του. Με την κομψή του εμφάνιση και την ανθεκτικότητά του, το ποτήρι αυτό θα κάνει κάθε στιγμή που πίνετε μπύρα αξέχαστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μπύρα σας με στυλ!
23329
3800864017558
12,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass blossom σετ ποτήρια νερού γυάλινα 27cl 6τεμ 91206d137

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass blossom είναι η τέλεια προσθήκη στην τραπεζαρία σας. Με χωρητικότητα 27cl και μοναδικό design, θα κλέψουν την προσοχή κάθε επισκέπτη. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και κομψά. Απογειώστε την σερβιριστική εμπειρία σας με αυτά τα υπέροχα ποτήρια νερού Uniglass blossom!
Τιμή 6,53 €

Uniglass king σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 35cl 12τεμ 93012

Το σετ ποτηριών Uniglass King είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ουίσκι με στυλ και κομψότητα. Κάθε ποτήρι έχει χωρητικότητα 35cl και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί. Με το σετ αυτό, θα προσθέσετε μια αίσθηση πολυτέλειας στην εμπειρία σας και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε κάθε στιγμή με γούστο και ποιότητα.
Τιμή 11,90 €

Uniglass 55026 ποτηρι γυαλινο κρασιου grand 11,5cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο κρασιού Grand 11,5cl 12τμχ της εταιρίας Uniglass είναι ο απόλυτος σύμμαχος για μια απόλυτη εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική κατασκευή του, απογειώνει κάθε στιγμή της διασκέδασής σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε γουλιά με πολυτέλεια και στυλ!
Τιμή 5,72 €

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου ή λικέρ 17cl 12τεμ 95101

Το σετ ποτήρια γυάλινα Uniglass classico είναι ιδανικό για σερβίρισμα ούζου ή λικέρ. Με χωρητικότητα 17cl και ποιοτική κατασκευή από την εταιρία Uniglass, αυτά τα ποτήρια θα προσδώσουν ένα ιδιαίτερο στυλ στην στήσιμο του τραπεζιού σας. Απολαύστε τα αγαπημένα σας ποτά με την αίσθηση της πολυτέλειας που προσφέρουν αυτά τα πολύ κομψά ποτήρια.
Τιμή 10,04 €

Uniglass everest beverage σετ ποτήρια γυάλινα νερού 34cl 12τεμ 51700

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass Everest Beverage είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με χωρητικότητα 34cl και ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Uniglass, θα σας παρέχουν μια εκλεπτυσμένη εμπειρία πόσης κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα με στυλ και κομψότητα, κάνοντας την κάθε στιγμή απόλαυσης ακόμα πιο ξεχωριστή.
Τιμή 14,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr ζωμός βοδινού 12τεμ

Ο κλασικός κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές.

Τιμή 1,99 €

Tasty κακάο σε σκόνη 125gr

Κακάο σε σκόνη, της εταιρίας Tasty Coffee. Το κακάο είναι ο ξηρός και μερικώς ζυμωμένος λιπαρός σπόρος του κακαόδεντρου. Ως σκόνη, γίνεται με την άλεση των σπόρων κακάο και την αφαίρεση του βούτυρου από τα πικρά στερεά κομμάτια. Είναι μια από τις πιο πλούσιες τροφές σε πολυφαινόλες. Περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών και προκυανιδινών, συστατικά που έχουν αντιοξειδωτική δράση, παρεμποδίζοντας την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών. Αυτό που τραβάει την προσοχή στο κακάο από διατροφικής άποψης είναι η μεγάλη περιεκτικότητά του σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως το μαγνήσιο, ο χαλκός, το μαγγάνιο, ο σίδηρος, ο φώσφορος, το κάλιο και ο ψευδάργυρος. Συσκευασία των 125gr.

Τιμή 1,12 €

Monster ενεργειακό ποτό absolutely zero 500ml

Monster Absolutely Zero με βιταμίνες Β και καφεΐνη για να μειώσετε την κούραση, να αυξήσετε την εγρήγορση. Χωρίς ζάχαρη με γεύση αλμυρή γλυκιά και επίγευση φρούτων.

Τιμή 1,26 €

Handy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Οι Handy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι είναι ο ιδανικός σύντροφος για την εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Καθένα από αυτά τα πρακτικά και ανθεκτικά σακούλια διαθέτει διαστάσεις 70x95cm, προσφέροντας άφθονο χώρο για να συγκεντρώσετε τα απορρίμματα σας.

Τιμή 1,32 €

Παπουτσάνης σαπούνι πράσινο ελαιόλαδου 125gr

Στέρεο σαπούνι με εξαιρετική καθαριστική δράση, παρέχει ολοκληρωμένη υγιεινή για την επιδερμίδα. Αγνό όσο το ελαιόλαδο από το οποίο παρασκευάζεται, το παραδοσιακό πράσινο σαπούνι ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ φροντίζει το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, εδώ και 150 χρόνια. Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 0,55 €