• Tns ποτήρι γυάλινο με χερούλι και καλαμάκι 420ml Tns - 1
  • Tns ποτήρι γυάλινο με χερούλι και καλαμάκι 420ml Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns ποτήρι γυάλινο με χερούλι και καλαμάκι 420ml

Ανανεωτικό, λειτουργικό και στυλάτο ποτήρι γυάλινο 420ml με χερούλι και καλαμάκι από την εταιρία Tns. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωινό καφέ σας μέχρι το απογευματινό ρόφημα. Φτιαγμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και με υψηλή ποιότητα υλικών, το Tns ποτήρι γυάλινο θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή του και το μοντέρνο design του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με στυλ και πρακτικότητα.
24485
5204558366761
0,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 54700 ποτηρι γυαλινο κρασιου hill 20,5cl 12τεμ

Το Uniglass 54700 ποτήρι γυαλινού κρασιού Hill 20,5cl 12 τεμάχια από την Uniglass είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητά του. Κάθε ποτήρι είναι σχεδιασμένο με μεράκι και φροντίδα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κρασιού σε κάθε γεύση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την απόλαυση του κρασιού σας!
Τιμή 9,27 €

Alba φλυτζάνι πορσελάνης για καφέ χωρίς πιάτο

Η φλυτζάνα πορσελάνης Alba χωρίς πιατάκι καφέ 567κ είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Κομψή, λεπτή και λεία, αυτή η φλυτζάνα θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στον καθημερινό σας καφέ. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτή η φλυτζάνα είναι ανθεκτική και διατηρεί τη θερμοκρασία του καφέ σας για περισσότερη ώρα. Απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και κομψότητα με τη φλυτζάνα Alba.
Τιμή 1,51 €

Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι με σχέδιο superman

Ανανεώστε το στυλ σας με το Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι και σχέδιο superman! Φανταστικό για κάθε περίσταση και ιδανικό για τους λάτρεις του superman. Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε με αυτό το μοναδικό ποτήρι!
Τιμή 0,81 €

Uniglass chile σετ ποτήρια γυάλινα νερού 26cl 12τεμ 51021

Το σετ ποτήρια γυάλινα νερού 26cl 12τεμ 51021 της Uniglass είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Κομψά και λειτουργικά, αυτά τα ποτήρια θα φωτίσουν κάθε τραπέζι και θα κάνουν κάθε γεύμα σας ακόμα πιο απολαυστικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο σετ ποτηριών για το σπίτι σας!
Τιμή 8,54 €

Uniglass alexander ποτήρι γυάλινο κρασιού 91517 42cl 6τεμ

Το ποτήρι γυάλινο κρασιού Uniglass Alexander είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας κρασί με στυλ και κομψότητα. Με χωρητικότητα 42cl και ποιότητα κατασκευής από γυαλί, αυτά τα ποτήρια θα φέρουν μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Αποκτήστε τα τώρα σε συσκευασία 6 τεμαχίων και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ποτήρι κρασιού!
Τιμή 8,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml

Το Pantene λακ μαλλιών No4 volume 250ml της εταιρίας Pantene είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δώσεις όγκο και λάμψη στα μαλλιά σου. Με την ειδική του φόρμουλα, αυτό το προϊόν θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια και ζωντανά από ποτέ. Απλά απλώστε το λακ στα μαλλιά σας και απολαύστε το αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!
Τιμή 3,95 €

Νουνού γάλα συμπυκνωμένο πλήρες 6x400gr

Παράγεται από 100% αγελαδινό γάλα και είναι φτιαγμένο με απλή, παραδοσιακή συνταγή, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.

Φυσικά πλούσιο σε Πρωτεΐνη, Ασβέστιο, Φώσφορο, Βιταμίνη D, Βιταμίνη Β12.

Τιμή 8,51 €

Λάβδας καραμέλες super jelly 400gr

Οι Λάβδας καραμέλες super jelly 400gr είναι το απόλυτο γλυκό απόλαυσης! Με την μοναδική τους γεύση και υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τις απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Δοκιμάστε τις τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις!
Τιμή 5,10 €