• Tetra σαλατιέρα τετράγωνη 16,5cm Tetra - 1
  • Tetra σαλατιέρα τετράγωνη 16,5cm Tetra - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTetra

Tetra σαλατιέρα τετράγωνη 16,5cm

Η Tetra σαλατιέρα τετράγωνη 16,5cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο τετράγωνο σχήμα της και το ανθεκτικό υλικό της, θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τις αγαπημένες σας σαλάτες με άνεση και στυλ. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε την Tetra σαλατιέρα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
19531
7845454554
4,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Selanik μπωλάκι 15cm CL-697

Το Selanik μπωλάκι 15cm cl 697 sel15ks142697 είναι το ιδανικό αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με την ποιότητα και το στυλ που προσφέρει η εταιρία Selanik, αυτό το μπωλάκι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για το καθημερινό σας φαγητό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 0,84 €

Estia πιάτο ρηχό blue rose 20cm

Πιάτο γλυκού της εταιρείας Estia, το οποίο αποτελεί το μικρότερο είδος πιάτου, και έχει το κατάλληλο μέγεθος για το σερβίρισμα του επιδορπίου. Εκτός όμως από τη χρήση για γλυκά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πιάτο ορεκτικών, σαλάτας, φρούτων σνακ και γενικά κάθε φαγητού το οποίο καταναλώνεται σε μικρές ποσότητες. Για αυτό αποτελούν και ιδανικό μέγεθος για πάρτυ που υπάρχει η παρουσία μικρού μπουφέ.

Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές και έτσι το πιάτο είναι κατάλληλο για χρήση σε πλυντήριο πιάτων ή για τοποθέτηση σε φούρνο μικροκυμάτων.

Τιμή 3,90 €

Estia σαλατιέρα βαθιά terra green 23cm

Σαλατιέρα της εταιρείας Estia σε πράσινο χρώμα, ιδανική λύση για το καθημερινό ή επίσημο τραπέζι, ενώ μπορεί να σταθεί και σε ένα μπουφέ παρουσίασης. Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές καθιστώντας την κατάλληλη για χρήση σε πλυντήριο πιάτων.

Μήκος: 23cm

Πλάτος: 23cm

Τιμή 11,35 €

Nava lines stoneware πιάτο ρηχό faded blue 27cm

Το Nava lines stoneware πιάτο ρηχό faded blue 27cm είναι ένα κομψό και πρακτικό προϊόν που θα δώσει στο τραπέζι σας μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας. Η υψηλή ποιότητα και η μοντέρνα σχεδίαση του θα κλέψουν τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,61 €

Tns πιατέλα ανοξείδωτη 40cm

Η Tns πιατέλα ανοξείδωτη 40cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Tns, αυτή η πιατέλα θα σας εντυπωσιάσει με την ανθεκτικότητά της και το εκλεπτυσμένο design της. Κάντε τώρα την αγορά σας και απολαύστε κάθε γεύμα σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 3,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός 8 φρούτα 250ml

Χυμός της εταιρείας Agros από 8 φρούτα. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

Τιμή 0,46 €

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ

Το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της εταιρίας SANITAS είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τις μικροίνες που διαθέτει, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εργονομική σχεδίαση του σας επιτρέπει να καθαρίζετε με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της SANITAS και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
Τιμή 3,21 €

Ποτήρι αναψυκτικού διαφανές τύπου 508 50τεμ

Το ΟΕΜ ποτήρι αναψυκτικού διαφανές τύπου 508 είναι ένα ποτήρι χωρητικότητας 50ml και πωλείται σε συσκευασία των 50 τεμαχίων. Είναι κατάλληλο για τη σερβιρίσματος αναψυκτικών και ροφημάτων σε εκδηλώσεις, εκδηλώσεις, πάρτι και γενικά οποιαδήποτε εκδήλωση που απαιτεί τη χρήση ποτηριών. Το διαφανές υλικό του ποτηριού επιτρέπει στους χρήστες να δουν το περιεχόμενο του ποτηριού ενώ παράλληλα παρέχει μια κομψή και κομψή εμφάνιση.
Τιμή 1,56 €

Pellito φυστίκια ψημένα χωρίς λάδι 150gr

Τα Pellito φυστίκια ψημένα χωρίς λάδι 150gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν ψηθεί χωρίς την προσθήκη λαδιού. Η διαδικασία του ψησίματος μπορεί να γίνεται στην αποφυγή πρόσθετων λιπαρών ουσιών, και τα φυστίκια αποκτούν μια τραγανή και κρεμώδη υφή.

Τιμή 1,51 €

Milka σοκολάτα bubbly white 100gr

Η Milka σοκολάτα bubbly white 100gr είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Η λευκή σοκολάτα με τη μοναδική της γεύση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση και αγοράστε τώρα τη Milka σοκολάτα bubbly white 100gr για μοναδικές στιγμές γεύσης!
Τιμή 1,06 €