• Maestri συρραπτικό roma-12
  • Maestri συρραπτικό roma-12
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMaestri

Maestri συρραπτικό roma-12

Το Maestri συρραπτικό roma-12 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία που χρειάζεται να διαχειριστεί μεγάλο όγκο εργασίας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αξιοπιστία της εταιρίας Maestri, το συρραπτικό roma-12 θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ακρίβεια και ταχύτητα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν να σας ξεφύγει!
14926
5213008370227
6,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

DL Office πινέζες 100τεμ

Τα πινέζες καρτέλα 100 τεμαχίων είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον οργανισμό σας. Με ανθεκτικό υλικό και εύκολη χρήση, αυτές οι πινέζες θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και ακρίβεια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσει - αποκτήστε τώρα τις πινέζες καρτέλα 100 τεμαχίων και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα!
Τιμή 0,93 €

Carioca school glue stick κόλλα stick 24x10gr

Η Carioca school glue stick είναι η ιδανική λύση για όλες τις κολλητικές σας ανάγκες. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Carioca, αυτή η κόλλα stick 24x10gr θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τα εργαστήριά σας με επιτυχία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την Carioca school glue stick και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 9,99 €

The littlies λαδοπαστέλ 11mm 12τεμ

Η λαδοπαστέλ 11mm 12τεμ της εταιρίας The Littles είναι το τέλειο εργαλείο για τους λάτρεις της ζωγραφικής και του σχεδίου. Με τη λεπτή του γραφή και την εξαιρετική ποιότητά του, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης που θα σας εντυπωσιάσουν. Αποκτήστε τώρα το The littlies λαδοπαστέλ 11mm 12τεμ και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Τιμή 1,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Evripos αφέψημα φασκόμηλο 10x1gr

Η φασκόμηλος της Evripos είναι η ιδανική επιλογή για ένα αρωματικό και γευστικό αφέψημα. Με τη μοναδική της γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητές της, σίγουρα θα σας κερδίσει. Απολαύστε την φασκόμηλο Evripos και απολαύστε ένα μοναδικό τσάι που θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει ενέργεια.
Τιμή 1,07 €

My planet υγρό πιάτων αντιβακτηριδιακό 625ml

Με τα υγρά πιάτων planet, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία της οικογένειάς σας. Γιατί στην προσεγμένη σύνθεσή τους, ξεβγάζονται εύκολα χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα στα σκεύη σας και είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά και αλλεργιογόνες ουσίες που θα μπορούσαν να ερεθίσουν το δέρμα είτε να είναι επιβλαβής για την υγεία. Τα υγρά πιάτων planet είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα και λάμψη σε πιάτα και σκεύη, εξαφανίζοντας αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο δύσκολα λίπη.

Τιμή 2,01 €

Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr

Η Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Η λεμονάδα ξυπνά τις αισθήσεις σας και σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την μοναδική γεύση της!
Τιμή 1,19 €

Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr

Τα Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε το burger σας σε ένα gourmet γεύμα. Με την πλούσια γεύση του brioche και την αφράτη υφή του, αυτά τα ψωμάκια θα κάνουν το burger σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση των Καραμολέγκος ψωμακίων και δώστε στο burger σας μια νότα πολυτέλειας που θα εντυπωσιάσει κάθε λάτρη του φαγητού.
Τιμή 2,94 €