• Κύκλωψ γλάστρα teracotta No329 Δ:20 Υ:15 LT:2,5
  • Κύκλωψ γλάστρα teracotta No329 Δ:20 Υ:15 LT:2,5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No329 Δ:20 Υ:15 LT:2,5

Γλάστρα από τον κατασκευαστή Cyclops πολυγωνικού σχήματος, σε χρώμα τερακότα. Είναι από ανθεκτικό πλαστικό, υλικό με χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλο για κάθε είδους φυτό. Το μέγεθος που έχει είναι κατάλληλο για μικρότερα φυτά όπως παχύφυτα και αρωματικά.

7103
5202707991383
0,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Μήκος: 20cm

Πλάτος: 20cm

Ύψος: 15cm

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No302 Δ:21,50

Το Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No302 Δ:21,50 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτική του κατασκευή, θα προστατεύσει τις γλάστρες σας και θα προσδώσει μια ιδιαίτερη νότα στον εξωτερικό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον κήπο σας με στυλ και λειτουργικότητα!

Τιμή 0,54 €

Velto χηλικός σίδηρος σε σκόνη για θεραπεία κιτρινισμάτων 50gr

Ανακαλύψτε το μυστικό για λαμπερό δέρμα με το Velto χηλικό σίδηρο σε σκόνη για θεραπεία κιτρινισμάτων 50gr. Αγοράστε το τώρα και αποκτήστε την απόλυτη λύση για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα!
Τιμή 2,61 €

Velto λίπασμα ανθοφορίας κρυσταλλικό για όλα τα ανθοφόρα και καρποφόρα φυτά 500gr

Αυτό το κρυσταλλικό λίπασμα Velto είναι το ιδανικό για όλα τα ανθοφόρα και καρποφόρα φυτά σας. Με την εξαιρετική του σύνθεση, εξασφαλίζει ότι τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα καρποφορήσουν υγιή και γεμάτα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 2,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Gliss conditioner ultimate repair 200ml

Για πολύ ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε το Conditioner Ενδυνάμωσης Gliss Ultimate Repair με ΥΓΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ + PEARL SERUM καλύπτει στοχευμένα τις ανάγκες των πολύ ταλαιπωρημένων, ξηρών μαλλιών, επαναφέρει τη χαμένη κερατίνη και επανορθώνει εντατικά τη δομή της τρίχας.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης. Κορμός μπουκαλιού από 30% ανακυκλωμένο PE.

Τιμή 2,38 €

Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ

Τα Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ασφαλή και απολαυστική σεξουαλική εμπειρία. Με την προηγμένη τεχνολογία της Durex, προσφέρουν εξαιρετική προστασία και αίσθηση, ενώ είναι εύκολα στη χρήση. Μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την απόλυτη απόλαυση με τα Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ!

Τιμή 5,06 €

Θράκη παραδοσιακό στριφτάρι λαχανικών 500gr

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Θρακιώτικης κουζίνας με το παραδοσιακό μας προϊόν, το "Θράκη παραδοσιακό στριφτάρι λαχανικών 500γρ". Αυτό το προϊόν συνδυάζει την ποιότητα των στριφταριών με τη φρεσκάδα των λαχανικών, δημιουργώντας ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα.

Τιμή 2,14 €

Χαρά κρεμοσάπουνο με αντλία άγρια ορχιδέα 400ml

Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας με το Χαρά κρεμοσάπουνο με αντλία άγρια ορχιδέα 400ml. Μια απαλή αίσθηση που ξυπνάει τις αισθήσεις και αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Απλά πιέστε την αντλία και αφήστε το άρωμα της άγριας ορχιδέας να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την πολυτέλεια κάθε μέρα.
Τιμή 0,99 €